spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii va relua antrenamentele la începutul lunii iulie

    Pandurii va relua antrenamentele la începutul lunii iulie

    Pandurii Târgu Jiu ia primele măsuri pentru revenirea jucătorilor la antrenamente. Dată fiind situația de la acest moment, din cauza pandemiei de COVID-19, cluburile trebuie să respecte anumite cerințe ale Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului, iar echipa din Liga 2 vrea să se alinieze și ea acestor norme. Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei, a declarat că în aceste zile se lucrează la demersuri, astfel încât fotbaliștii să se întoarcă, în curând, la antrenamente.

    De altfel, a precizat Floroiu, se fac pași și în vederea respectării protocolului medical cu privire la meciurile oficiale. Pandurii trebuie să ofere, la fel ca toate echipele de fotbal din România, dovezi că poate organiza partide în condiții sigure de sănătate, iar toți cei care participă la eveniment nu riscă infectarea cu noul coronavirus.

    Pandurii a acumulat doar 8 puncte în 23 de meciuri disputate în 24 de etape, a înregistrat o singură victorie, și era, teoretic, cu un pas în Liga 3. Singura condiție să se salveze era scenariul care a și fost votat de echipele din Liga 2. Cluburile au avut de ales din trei variante, au optat pentru cea cu play-off între primele șase echipe din clasament și au primit acordul Comitetului de Urgență al FRF. De la locul 7 în jos clasamentul este ”înghețat”, iar echipele vor termina sezonul cu punctele pe care le-au acumulat până acum.

    Pandurii Târgu Jiu se afla într-o situație critică, pentru că se situa pe ultimul loc. Distanța față de prima poziție care asigura salvarea de la retrogradare, 15, Concordia Chiajna, era de 16 puncte. Datorită modului în care au votat cluburile, Pandurii va evolua și în sezonul următor în Liga 2.

    Din precizările oferite de Camilian Floroiu în urmă cu două săptămâni, Pandurii va relua antrenamentele, în vederea pregătirii sezonului următor, la începutul lunii iulie, pe 6. Până atunci, jucătorii vor continua să se pregătească acasă, individual, după programul trasat imediat după suspendarea fotbalului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: