spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii şi Viitorul, bătaie pentru podium

    Pandurii şi Viitorul, bătaie pentru podium

    Cine câştigă duelul va termina pe locul 3 sezonul regulat în Liga 1

    Pandurii şi Viitorul închid sezonul regulat în Liga 1. Un meci extrem de important şi care va configura clasamentul în prima divizie pentru că orice rezultat poate schimba ierarhia, dar mai ales programul pentru play-off. Dacă se vor impune gorjenii, atunci ei vor termina pe locul 3, Viitorul pe 4 iar steaua pe locul 5. Dacă va fi egal, atunci Viitorul va termina pe locul 3, Pandurii va fi pe locul 4 iar Steaua pe 5, în timp ce o victorie a Viitorului ar trimite Pandurii pe locul 5, Steaua pe locul 4 şi Viitorul pe podium. Aşadar, de rezultatul acestui meci depinde programarea în Liga 1 pentru play-off, dar mai ales numărul de puncte cu care se va intra în ultima parte a sezonului. Meciul în sine se anunţă echilibrat, cei de la Viitorul par să fie favoriţi, dar trupa lui Edi Iordănescu s-a dovedit extrem de periculoasă, aşa că chiar orice se poate întâmpla.

    sport-01-29

    Viitor(ul) de speriat

    Având probleme, Pandurii merge la Ovidiu, acolo unde Gică Hagi a construit o bază modernă pentru a închide prima parte a sezonului în Liga 1. Viitorul-Pandurii este unul din cele mai interesante meciuri ale ultimei etape, un joc din care gorjenii vor să obţină ceva. „Ne aşteaptă un joc extrem de important cu Viitorul. Venim după un egal acasă, dar dacă trag linie după primele două meciuri cu ASA şi Craiova eu spun că am ieşit mulţumitor cu patru puncte. Dacă vă uitaţi pe echipele care sunt în play-off, am avut programul cel mai greu. Sigur că şi de la acest joc avem aşteptări mari, vrem să acumulăm, să ne întoarcem cu puncte de acolo. Nu m-ar nemulţumi total şi un singur punct, însă este un joc important, un meci cu o echipă cu care ne vom mai întâlni de două ori în acest sezon”, spune Edi Iordănescu. Tehnicianul pandurilor a studiat atent echipa antrenată de Gică Hagi. „Viitorul are un joc bine definit, cu un apetit ofensiv dezvoltat, o echipă care are principii asemănătoare cu ale noastre şi mă refer că este preocupată pentru un fotbal pozitiv, fotbal bazat pe o posesie prelungită, şi care când pierde mingea vrea să o recapete imediat. Se vede că este o echipă lucrată, că în spatele acestui proiect este un om de fotbal şi care are toate meritele. Nu întâmplător este pe locul care se află, pe bună dreptate ocupă acest loc în clasament”, spune Edi Iordănescu. În plus, antrenorul pandurilor vrea să nu piardă acest joc. „Vom avea în faţă o echipă motivată mental şi pregătită pentru un joc împotriva noastră, a pandurilor ce ne-am căpătat o imagine pe piaţă care înseamnă o echipă valoroasă. Mă aştept la o confruntare în care se poate întâmpla orice, sunt două echipe care nu refuză fotbalul. Vreau să facem un fotbal bun, eficient. Vrem să avem cât mai multe puncte în clasament”, a mai punctat Iordănescu.

    „Să nu pierdem”

    Şi şeful pandurilor, Narcis Răducan a vorbit despre acest meci. „E un meci greu, e o echipă de acelaşi nivel cu al nostru, avem într-adevăr un ascendent moral că i-am bătut în tur, dar sunt convins că acest meci naşte ambiţii între antrenori, între jucători şi are o însemnătate dublă pentru că în curând ne vom întâlni de alte două ori”, spune Răducan. Tot oficialul pandurilor anunţă că şi un punct ar fi bun. „O victorie ar însemna efectiv două puncte împotriva lor şi asta va conta. Nu este simplu deloc pentru că este o echipă foarte bună, de multe ori imprevizibilă, superofensivă, abordează în acelaşi mod toate jocurile, este o echipă frumoasă şi care poate crea probleme oricui. Din fericire, antrenorul şi băieţii au găsit antidotul anul trecut şi sunt convins că avem capacitatea să-l găsim şi acum. M-aş bucura mult să nu pierdem”, a mai declarat Narcis Răducan.

    „Meciul cu Viitorul va fi foarte greu, e o echipă foarte bună, iar Hagi este un antrenor foarte bun. Au acolo şi nişte băieţi foarte buni, precum Tănase, fotbalişti foarte buni, au mai adus acum şi nişte jucători foarte experimentaţi care pot face diferenţa în campionatul din România. Sper să alegem cea mai bună variantă pentru meciul cu Viitorul. Noi sperăm să câştigăm această finală pentru locul 3. Dacă vom câştiga va fi foarte, foarte bine”, Carlos Wellington, atacant Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: