spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii visează la Wesley

    Pandurii visează la Wesley

    Mutarea e greu să se facă datorită pretenţiilor financiare ale jucătorului

    Cel mai bun marcator străin din Liga 1, Wesley Lopez este dorit de toată lumea în fotbalul românesc. Steaua, CFR, Vaslui, Petrolul, Astra sau chiar Pandurii visează să obţină semnătura brazilianului cu golul în sânge. Totuşi, contractul mare pe care Wesley îl are pare un handicap pentru mai multe echipe, chiar şi pentru Pandurii. Cel care a anunţat că Wesley îşi face bagajele să revină în România a fost Eric de Oliverira. „Pe prietenul meu Wesley oricine l-ar lua, ar face o afacere excelentă, e clar. El este în Brazilia acum, se antrenează cu o echipă de club, iar din iarnă se va întoarce în campionatul României”, a declarat Eric. Imediat cei de la Pandurii s-au arătat interesaţi. „Dacă nu sunt probleme cu actele suntem interesaţi să-l luăm. O să vorbesc cu Eric să-mi dea mai multe amănunte despre situaţia lui. E un jucător valoros”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    De ce ar veni…

    Wesley a fost dorit în ură cu trei luni de mai multe echipe din România. Însă, brazilianul nu a avut actele în regulă, aşa că mutarea nu s-a mai făcut. Totul în acest moment este ipotetic, nimic nu este sigur. Dacă ar fi să aleagă Pandurii, Wesley ar avea plăcerea de a da în vestiarul pandurilor de un întreg lot de brazilieni. Mai mult, Eric este foarte bun prieten cu Wesley, aşa că putem nota încă un motiv în plus ca mutarea să se facă.

    De ce nu ar veni…

    Un motiv de refuz al brazilianului ar fi legat de contractul pe care îl solicită. La Pandurii nu se trece de media de 100 de mii de euro pe an pe contract, iar cum Wesley nu acceptă contracte mai mici de 250 de mii de euro pe an este aproape sigur că brazilianul nu va veni la Târgu-Jiu. Ultima ofertă a Stelei a fost de 300 de mii de euro pe an! Ar fi un risc mare pe care conducerea pandurilor şi l-ar asuma pentru că un eventual transfer ar putea rupe vestiarul gorjenilor în două.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: