spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii vor glorie şi bani

    Pandurii vor glorie şi bani

    Pârvulescu spune: „Încercăm să obţinem punct sau puncte… contează punctele şi suma frumoasă de bani pe care am lua-o de la UEFA”

    Pandurii va juca mâine seară de la ora 22.05 în deplasare la Dnepr în etapa a 5-a din Europa League. Deja se ştiu echipele calificate din această grupă în care Fiorentina şi Dnepr fiind mult mai bune decât Pandurii şi Pacos de Ferreira. Gorejnii au plecat spre Ucraina cu gândul de a obţine ceva, măcar un punct şi acela pentru palmares şi bani. Se ştie că o victorie în Europa League este premiată de UEFA cu 200 de mii de euro în timp ce un egal este premiat cu 100 de mii de euro. „Ne va fi foarte dificil, întâlnim o echipă puternică, deja calificată. Încercăm să obţinem punct sau puncte, ar fi fantastic să obţinem cele 3 puncte, ne vom bate pentru un rezultat bun. În primul contează punctele şi suma frumoasă de bani, dar şi coeficientul UEFA e important, ne va ajuta pe viitor”, spune preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Vor tradiţie în Europa

    Oficialul pandurilor spune că pentru echipa sa este o mândrie prezenţa în grupele Europa League, dar şi un fel de obligaţie. De fapt, Pârvulescu vrea ca în timp participarea în cupele europene să devină o obişnuinţă la Târgu-Jiu. „N-a fost uşor să obţinem acest loc nici anul trecut, niciun obiectiv măreţ nu e uşor. Noi ne dorim un loc european pentru că vrem să construim o tradiţie aici, nu avem tradiţie acum în competiţiile europene. Pentru asta avem nevoie să ne calificăm şi în acest sezon”, mai spune Pârvulescu. Cât despre meciul de mâine seară, oficialul pandurilor spune că echipa sa va face o figură frumoasă. „Dorim să practicăm un joc bun, aşa cum am reuşit în primele 4 jocuri din grupă „E important şi pentru jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc, îşi doresc normal şi ei să aibă în CV un meci în grupele Europa League”, a mai punctat Pârvulescu.

    Un punct mic câştigat până acum

    Din păcate, cei de la Pandurii nu au avut şansă, aşa că în grupele Europa League trupa lui Pustai a ratat şansa de a avea în acest moment şase puncte. Dacă s-ar fi impus în Portugalia, acolo unde au condus pe tabelă cu 1-0 destul de multe minute contra lui Pacos, oltenii ar fi luat trei puncte şi nu unul singur. Un alt meci pierdut pe muchie de cuţit a fost cel cu Fiorentina de la Cluj, joc în care Pandurii a jucat bine 86 de minute, însă pe final italienii ne-au furat victoria. Cu şase puncte poate în acest moment, oltenii ar fi avut şanse reale să prindă 16-imile Europa League, însă nu a fost să fie. Nici bani nu au câştigat oltenii, doar 100 de mii de euro din acel punct smuls în Portugalia.

    S-a plecat spre Ucraina

    Gorjenii au plecat aseară de la Târgu-Jiu, iar în cursul prânzului vor ajunge la Dneprpetrovsk. Trupa olteană va avea programat un antrenament, cel oficial în această seară de la ora 19.00. „Sperăm să fie totul în regulă şi să nu avem probleme de niciun fel”, a mai declarat Pârvulescu.
    Cei de la Pandurii vor reveni în ţară imediat după meci, astfel că vineri dimineaţa la ora 3 vor ajunge pe Aeroportul din Sibiu. Târgujienii se vor deplasa apoi sper Braşov, acolo unde pe data de 1 decembrie vor juca în compania celor de la Corona Braşov.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: