spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii vor locul 4 !

    Pandurii vor locul 4 !

    Gorjenii recunosc că lupta pentru locul 4 e deschisă

    În sezonul trecut, Pandurii s-a bătut pentru locul 2 până în ultima etapă a campionatului. În acest sezon, gorjenii se vor bate pentru clasarea la final pe locul 4, poziţie care în procent mare va duce în Europa. în acest moment este greu de crezut că târgujienii se vor putea bate cu şanse la clasarea pe podium atâta timp cât Steaua, Astra şi Petrolul chiar s-au întărit în această iarnă. Gorjenilor le-a rămas locul 4, ba chiar şi recunosc asta, însă şi acest loc e greu de obţinut pentru că în luptă mai intră alte trei echipe, Dinamo, CFR şi FC Vaslui. Cele trei, alături de Pandurii se vor bate pentru locul 4!

    Pustai vrea locul 4

    Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai spune că pentru primele trei locuri bătaia va fi mare, însă şi pentru poziţia a patra se vor da lupte grele. „Returul e mai palpitant pentru că se trage linie la final. Dar noi jucăm două campionate, termini în decembrie şi începui poate în martie, e o perioadă lungă. Teoretic nivelul a crescut în fotbalul nostru. Petrolul şi Astra au adus jucători care au făcut ceva în fotbal, dar la fel şi noi, am crescut prin aducerea lui Nistor. E benefic fotbalului această concurenţă. Pentru clasificare la primele 3 locuri va fi o luptă dură, Steaua, Astra şi Petrolul. Una din primele trei va lua titlu. Apoi pentru locul 4 am fi noi, Dinamo, Vaslui şi CFR”, spune Cristi Pustai.

    Nu-s speriaţi de adversari

    Jucătorii lui Cristi Pustai sunt optimişti şi spun că echipa lor va trage în cele 15 etape să realizeze obiectivul. „Şi noi avem obiectiv de îndeplinit, dar vreau să luăm fiecare meci în parte şi să obţinem puncte iar la final să ne calificăm în Europa. în partea superioară sunt cele trei din faţă, iar din spate ca şi echipe bune ar fi Vaslui, CFR, Dinamo şi bineînţeles noi. În această iarnă au fost transferaţi jucători cu nume, experienţă europeană, după nume au făcut transferuri tari, dar vedem în retur dacă vor şi utile”, a spus Anton. Acesta spune că Petrolul i s-a părut o echipă greu de bătut, însă şi Steaua e un adversar tare. „Cea mai puternică mi s-a părut Petrolul, dar şi Steaua e puternică. În retur, văd Steaua favorită, în tur au avut şi ei meciuri multe”, a spus Anton.

    Steaua ia titlul

    Şi ultimul venit în tabăra pandurilor, Dan Nistor a comentat cum vede el lupta pentru supremaţie în Liga 1. „Chiar dacă Petrolul a făcut achiziţii importante, tot Steaua va rămâne principala favorită la titlu. Cât despre faptul că Mutu s-a întors în Liga 1, el ştie cel mai bine de ce a făcut asta sau pentru ce, dar cred că tot Steaua va reuşi să câştige campionatul”, a comentat Nistor.

    „Îmi este foarte bine, atmosfera e bună. E un pas mare în cariera mea, pot să spun că îmi era dor să lupt pentru cupele europene. Aştept al doilea cantonament, ca să jucăm meciurile amicale şi să începem campionatul”, Cristi Bud, atacant Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: