spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii vor pe podium

    Pandurii vor pe podium

    Dacă vor bate Petrolul, gorjenii vor ierna pe locul 3 în Liga 1

    În această seară de la ora 20.30, la Târgu-Jiu va avea loc un super meci de fotbal. Va fi ultima acţiune sportivă în 2013 în Gorj, aşa că va conta cum se va şi încheia în condiţiile în care ultima impresie contează. Pandurii va întâlni Petrolul Ploieşti, mai exact se întâlnesc echipele clasate anul trecut pe locurile 2 şi 3 în Liga 1. Şi în acest campionat cele două echipe se bat la un loc fruntaş în campionat, aşa că meciul din această seară va fi unul foarte încărcat.

    Planuri pentru iarnă

    Miza partidei este mare. Petrolul Ploieşti este una din echipele care au impresionat în acest campionat, însă nici Pandurii nu este departe. Sunt trei puncte în clasament distanţă între cele două echipe, iar o victorie a gorjenilor ar face ca la finalul partidei trupa lui Cristi Pustai să ia faţa celei lui Cosmin Contra. Dacă gorjenii sunt obligaţi să câştige pentru a termina pe locul 3, cei de la Petrolul au şi varianta egalului pentru a ierna pe această poziţie de pe podium. „Este un meci tare, un derby. Contează foarte mult punctele, ne dorim enorm să câştigăm şi să încheiem anul pe locul 3. Ar fi perfect”, spune Pârvulescu. Oficialul echipei oltene face şi o radiografie a echipei din Ploieşti. „Petrolul este o forţă a campionatului, au pretenţii la un loc în Europa, acolo se fac investiţii mari, dar asta e treaba lor. Noi vrem să reuşim prin forţa grupului să ne impunem, cu siguranţă este un meci greu atât pentru noi cât şi pentru ei”, spune Pârvulescu.

    Pustai vrea continuitate

    Antrenorul echipei gorjene, Cristi Pustai recunoaşte că meciul este unul greu. „Va fi un meci foarte greu. Şi în tur a fost un meci pe care l-am resimţit ambele echipe, fiindcă urmau meciuri europene pentru fiecare. Am resimţit oboseala din acel 1-1 de la Ploieşti. Vom avea un meci foarte greu, cu o echipă bună, care, ca şi noi, vrea să obţină cât mai mult. Noi vrem continuitate în rezultate, adică să ne calificăm şi în sezonul următor în grupele UEFA Europa League, ar fi extraordinar. Cred că atunci s-ar vedea experienţa acumulată în acest sezon”, a comentat Pustai.

    Eric vrea victoria

    Cel mai bun pandur al anului, Eric de Oliveira a prefaţat şi el meciul cu Petrolul. „Un meci destul de greu, ştiu jumătate din băieţii de acolo, am lucrat cu Hoban la Mediaş, e jucător la naţională azi, mă bucur pentru el, ştiu prin câte a trecut. Va fi foarte greu cu Petrolul, e presiune când joci cu o astfel de echipă, au suporteri minunaţi. Ne gândim la victorie, dacă batem ajungem la egalitate de puncte cu ei. E foarte importantă o victorie pentru a ne menţine în fruntea clasamentului. Vrem să ajungem pe locul 1 sau 2 deci trebuie să batem. Mai avem meciuri directe cu echipele din faţă aşa că gândirea noastră e bună. Să câştige cei mai buni şi ăia să fim noi”, a mai declarat şi Eric. Tot brazilianul a comentat şi venirea din iarnă lui Adi Mutu la Petrolul. „E o onoare să ştii că vine Mutu înapoi în România, aş fi fericit să prind un meci împotriva lui, un jucător care a scris istorie pentru România şi în lume. Mă bucur că vine în ţară, fotbalul românesc e în creştere, dacă vine un jucător aşa talentat ca el e motiv pentru toţi să se dăruiască mai mult şi să ajungă cel puţin ca el. Îmi doresc să marchez, dacă marchez şi câştigăm e cel mai important lucru. Dacă am ajuns aici, nu vreau să mă opresc”, a mai declarat Eric.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: