spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii vrea să revină în top!

    Pandurii vrea să revină în top!

    Deplasare lungă și grea. Pandurii merge tocmai la Botoșani pentru a juca sâmbătă după-amiaza în fața celor de la FC Botoșani într-un meci foarte important pentru configurația clasamentului Ligii 1. Chiar dacă în acest campionat, gorjenii nu au reușit să joace un meci de la un capăt la altul la un nivel foarte bun, excepție fiind poate doar acel meci cu CSMS Iași, oltenii vor să strângă puncte. „Jocul e departe de care mă satisface, sunt primul care văd asta”, spune Edi Iordănescu recunoscând cumva problemele echipei sale. Și totuși, dacă vor câștiga la Botoșani sâmbătă, oltenii se înfig în plutonul fruntaș, acolo de unde nu vor să mai coboare. Însă există și varianta prin care echipa târgujiană va avea probleme dacă va pierde acest meci, adversarele din plutonul codaș apropiindu-se tare de Pandurii.

    sport-01-21

    Obiectiv neschimbat

    Obiectivul pandurilor este nenegociabil, locurile 1-6. Asta chiar dacă de la echipă vor mai pleca jucători în perioada următoare, jucători cheie și care ar putea destabiliza cumva lotul. Adacă la Anton este o chestiune de zile până la parafarea actelor, la Mihai Roman situația este complicată. Fotbalistul ar urma să plece la o echipă unde ar câștiga mai mulți bani, iar dacă transferul ar pica, atunci și jucătorul ar putea intra în depresie iar evoluțiile lui să fie sub cele de până acum. astfel, că nici nu ști cum e mai bine, să plece sau să continue la Pandurii. Tot ceea ce este cert în acest ,moment e obiectivul ce nu se va schimba. „Obiectivul rămâne același, pot pune jumătate de echipă. Este datoria mea să fac echipa să joace și o voi face. Ne vom realiza obiectivul, mi-ar fi ușor să merg acum și să spun că e greu de realizat obiectivul în aceste condiții. Nu mă dau la o parte, ne vom realiza obiectivul”, spune Edi Iordănescu, antrenorul pandurilor.

    Botoșani, teren greu !

    În Moldova, la Botoșani, Pandurii a jucat de două ori până acum, iar maxim ceea ce a realizat echipa gorjeană este un egal. Într-un bilanț al partidelor directe, FC Botoșani are avantaj în fața pandurilor, moldovenii se laudă cu două victorii în timp ce târgujienii au un singur succes, în timp ce un joc s-a încheiat la egalitate. Totuși, la golaveraj, Pandurii e net superioară: 10-7. Sâmbătă se va consuma al cincelea episod din duelul dintre cele două echipe, un duel care anul trecut a făcut diferența pentru cupele europene. Dacă Pandurii ar fi câștigat la Botoșani, atunci echipa lui Iordănescu ar fi mers în Europa League. Cei de la Pandurii abordează meciul de la Botoșani cu gândul la victorie, lucru confirmat și de Edi Iordănescu. „Nu privesc acest meci ca pe unul în care să ne recuperăm punctele pierdute cu CFR Cluj. Ce am pierdut nu se recuperează, nu așa văd lucrurile. Eu văd partea pragmatică, văd un necesar de puncte pe care trebuie să-l facem și orice punct în joc e important pentru a încerca să ne facem targetul. Ne propunem să scoatem cât mai mult din jocul acesta, dacă se poate să obținem toate cele trei puncte e foarte bine. Asta e ce ne vom propune și asta e ce vom urmări. Eu sper să facem un joc bun și să aducem trei puncte, rămâne de văzut în ce măsură putem îndeplini acest obiectiv”, spune Iordănescu. Tehnicianul merge mai departe și spune că nu se sperie de echipa moldavă. „Nu ne speriem de nimeni, respectăm toți adversarii, dar asta nu înseamnă că nu vrem să-i batem. Botoșaniul este o echipă care acasă are o forță de joc importantă, care are mai multă încredere acasă, o echipă agresivă, care aleargă, care se bate pentru fiecare minge și cu siguranță că nu vom avea un meci ușor. Trebuie să fim și noi mai agresivi, să ne batem pentru minge, să câștigăm duelurile. Nu se poate să mergem, să intrăm pe teren fără atitudinea pe care eu o aștept de la jucători și să vrem să câștigăm puncte. Vom avea momente de luptă, poate chiar de uzură, și trebuie să știm să ridicăm nivelul și la aceste capitole unde de multe ori am suferit și anul trecut, deși am avut niște rezultate bune în fața unor echipe foarte bune”, a mai spus Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: