spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii vrea să încurce Dinamo

    Pandurii vrea să încurce Dinamo

    stoican 2Deşi este aproape imposibil să obţină o victorie în meciul cu Dinamo, antrenorul de la Pandurii, Flavius Stoican, spune că vrea să le creeze probleme „câinilor”.

    panduriiDupă ultimele eşecuri ale formaţiei gorjene, Pandurii speră să poate face o minune în meciul cu Dinamo. „Întâlnim cea mai în formă echipă în acest moment, o echipă care, în toate cele trei partide disputate de la venirea lui Cosmin Contra, a reuşit doar victorii. Clar o să fie o partidă frumoasă! Sper să ne ridicăm la nivelul acestui joc pentru că indiferent dacă ei pleacă favoriţi, trebuie să ne ridicăm şi noi la un nivel în care oamenii să aprecieze jocul nostru”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

    stoican 1Dinamo luptă pentru calificarea în play-off, astfel că au nevoie de victorie în meciul cu Pandurii. „Pentru ei este foarte important acest meci şi o să fie o presiune mare care ne-ar putea avantaja. Totuşi, sunt favoriţi mai ales că au tot ce le trebuie pentru a câştiga, noi ne-am adunat acum două luni, dar la fel de adevărat este că mergem să jucăm fotbal, mergem să încercăm să le punem probleme”, a afirmat Stoican.

    Meciul Dinamo – Pandurii se va disputa duminică, 5 martie, pe Stadionul din Severin, începând cu ora 20.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: