spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii vrea să scape de retrogradare! „Încercăm să facem lucruri măreţe”

    Pandurii vrea să scape de retrogradare! „Încercăm să facem lucruri măreţe”

    PanduriiOdată cu întoarcerea din Turcia, jucătorii lui Flavius Stoican, majoritatea tineri, îşi doresc să câştige cât mai multe meciuri pentru a se salva de la retrogradare. „Suntem aici ca să scăpăm de la retrogradare, chiar dacă oamenii din fotbal consideră că echipa noastră e prima retrogradată. Noi încercăm să facem lucruri mărețe”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

    Gorjenii vor evolua vineri, de la ora 17.30, contra CSM Poli Iaşi, pe stadionul din Severin. Aceştia și-ar fi dorit amânarea campionatului, însă promit că nu vor repeta scena din ultimul meci, de la Târgu Mureș, când au refuzat să mai joace în repriza a doua din cauza terenului înghețat. „Eu mi-aș fi dorit să se amâne, dar decizia asta nu depinde de mine. S-a văzut la Târgu Mureș când am jucat ultimul meci. Sper să se ia în considerare că ne riscăm sănătatea și chiar și viata pe un asemenea teren”, a spus Răzvan Stanca. Jucătorul a fost completat de Stoican: „Sunt riscuri mari de accidentări, știu că nu se va juca fotbal dacă terenurile sunt înghețate. Indiferent de teren, vom juca și vom încerca să scoatem maxim din fiecare meci”.

    În următoarea perioadă, lotul celor de la Pandurii ar putea fi completat cu mai mulţi jucători. Potrivit gsp.ro, este vorba despre Dragoş Firţulescu, în vârstă de 27 de ani, care ar fi semnat deja un contract pe 6 luni cu formaţia gorjeană. Totodată, antrenorul vrea să-i aducă la Târgu-Jiu pe Florin Costea și pe Mihai Dina, cei doi foşti jucători ai „Ştiinţei” fiind liberi de contract.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: