spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurul Iordănescu!

    Pandurul Iordănescu!

    Antrenorul gorjenilor nu este tentat să plece la o altă echipă

    La finalul acestei stagiuni, Edi Iordănescu îşi va încheia socotelile cu Pandurii. Se termină contractul, iar posibilitatea ca antrenorul să continue la Târgu-Jiu încep să fie tot mai mici. Se vorbeşte că antrenorul ar fi asaltat de oferte, ceea ce este şi normal atâta timp cât a luat echipa de jos şi a dus-o sus în clasamentul Ligii 1. Aşa că sunt echipe care au pus ochii pe Edi Iordănescu şi încearcă prin diverse strategii să-l momească cu diverse oferte. Însă, o ofertă clară este cea a pandurilor, gorjenii dorind prelungirea contractului, dar în ultimul timp se vorbeşte şi de un interes al Stelei.

    sport-01-3

    „Ne-am implicat în proiect”

    Mirel Rădoi a părăsit Steaua şi a lăsat până la iarnă postul liber de antrenor principal la Steaua. Imediat au şi apărut speculaţiile că antrenorul pandurilor ar pleca la „pachet” cu Narcis Răducan în Ghencea. „Este foarte puţin probabil, pentru că ne-am angrenat în acest proiect şi dorim să finalizăm frumos ce am început aici. Eu şi Edi suntem 100% pentru Pandurii în acest moment. În viitor, se poate întâmpla orice. Nu sunt omul care să zică că nu voi ajunge într-un anumit loc. Lucrurile merg atât de bine aici încât ar fi păcat să plecăm”, spune şeful pandurilor, Narcis Răducan.

    Ei bine, dacă şeful pandurilor a dezminţit oferta, antrenorul a evitat să se pronunţe clar, însă a subliniat faptul că este angrenat într-un proiect. „Întotdeauna răspund cu respect, nu evit să răspund. Aş apela la înţelegere din partea dumneavoastră. Eu sunt aici, sunt implicat în proiectul acesta, sunt alături de băieţi, am plecat pe un drum. Chiar nu aş vrea să mai fie loc de speculaţii. Încerc să îmi fac meseria cât mai bine aici şi îmi rezerv dreptul să nu comentez mai mult. Sunt la Pandurii, îmi fac treaba aici, am plecat la un drum alături de acești băieți, știu că televiziunile îmi plătesc salariul, dar îmi rezerv dreptul să nu comentez”, a declarat Edi Iordănescu la interviul dat la tv imediat după meciul cu CFR.

    „Sigur nu pleacă”

    Şi jucătorii pandurilor au vorbit despre aceste speculaţii. Astfel, Cristi Săpunaru spune că este exclus ca Edi Iordănescu să plece în Ghencea, cel puţin până la vară. „Sunt sigur că vor rămâne, atât timp cât Mister a vorbit cu mine şi mi-a spus să vin aici pentru a-i ajuta, sunt sigur că îi vom avea lângă noi până la finalul sezonului. Sunt doi oameni care ne-au ajutat să ajungem unde suntem”, a comentat Cristi Săpunaru.

    Libertate la Târgu-Jiu!

    Lui Edi Iordănescu îi priesc mediile în care poate antrena echipele având stabilitatea financiară, dar şi linişte la echipe. Astfel, antrenorul este genul de tehnician care nu vrea ca cineva să i se implice în echipă, o cerinţă pe care Gigi Becali la Steaua nu o prea poate respecta. În aceste condiţii e greu de crezut că Edi Iordănescu va accepta să meargă la Steaua chiar din iarnă şi să lase o muncă la Târgu Jiu pentru că în acest moment Pandurii chiar este mai aproape de titlu decât este Steaua.

    „Am spus şi acum ceva timp că echipele care îşi vor feri jucătorii de accidentări vor avea de câştigat. Am avut 6 accidentaţi pentru acest meci. Hora era singurul atacant valid din lot. Nu ştiu ce decizie voi lua la următorul joc. Probabil că o nouă improvizaţie”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    CFR: Mincă – T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – Gomelt (min. 74 Roșu), Nascimento – Jakolis, Cristian Lopez, Nouvier (min. 46 Păun) – Beleck. Antrenor: Francisc Dican.

    Pandurii: Mingote – Pleașcă (min. 90 Șandru), Vasco, Filippetto, Momcilovic – Droppa, Săpunaru – Ciucur (min. 70 Nicoară), Nistor, Răduț – Hora (min. 83 Trifu). Antrenor: Edi Iordănescu.

    Au arbitrat: Alexandru Tudor – Octavian Șovre, Mircea Orbuleț.

    Cartonașe galbene: Păun (min. 52), Larie (min. 77) / Hora (min. 57), Pleașcă (min. 90).

    Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj Napoca, spectatori: 2.000

    Au marcat: Jakolis (min. 75) / Săpunaru (min. 12), Hora (min. 69)

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: