spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertParteneriat între CSM Târgu Jiu și C. S. Pandurii. Sportivii vor avea...

    Parteneriat între CSM Târgu Jiu și C. S. Pandurii. Sportivii vor avea dublă legitimare

    Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu a aprobat încheierea unui protocol de colaborare între Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu și Clubul Sportiv Pandurii. Prin acesta, sportivii de la Pandurii care obțin rezultate importante vor putea fi sprijiniți de către Primăria Târgu Jiu. De asemenea, și clubul la care sunt legitimați va putea fi susținut financiar. Protocolul a fost încheiat pentru următoarele ramuri sportive: atletism, box și lupte. Sportivii vor avea dublă legitimare: C. S. Municipal Târgu Jiu și C. S. Pandurii Târgu Jiu.

    Sportivii vor putea fi sprijiniți

    Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu și unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre, a declarat că ramurile sportive care vor fi susținute nu există în cadrul CSM Târgu Jiu, astfel încât se justifică încheierea unui parteneriat: „Am avut în vedere faptul că sportivii de la cele trei ramuri, care nu se regăsesc în Clubul Municipal, au obținut performanțe la nivel național și internațional, iar o colaborarea este benefică atât pentru sportivi, cât și pentru municipiul Târgu Jiu. Sportivii au nevoie de susținere financiară. Le vom putea asigura o parte din venituri, în special pentru cei care obțin rezultate foarte bune. Sunt foarte multe cheltuieli pe care le putem susține, inclusiv cele legate de echipamente. Nu are rost să dublăm în cadrul Clubului Sportiv Municipal aceste ramuri sportive, atâta timp cât există Clubul Sportiv Pandurii care are o tradiție“.

    Unul dintre sportivii care va fi sprijinit este Adrian Garcea, unul dintre cei mai talentați atleți din România, multiplu campion național la tineret și seniori la mai multe probe. Acesta se gândea să plece din Târgu Jiu, pentru că venitul pe care îl primește lunar nu poate să-i asigure un trai decent.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: