spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPârvulescu şi Pintilii îl văd pe Grigoraş în topul celor mai buni...

    Pârvulescu şi Pintilii îl văd pe Grigoraş în topul celor mai buni antrenori români

    La final de an se tot fac clasamente. Şi trei dintre oamenii pandurilor, preşedintele executiv, antrenorul şi căpitanul echipei gorjene au făcut un top 5 al celor mai buni antrenori şi jucători români. Din complezenţă sau nu, Eugen Pârvulescu şi Mihai Pintilii l-au pus pe Petre Grigoraş în primii tehnicieni ai anului 2010.

    Grig şi Pintilii, remarcaţi

    Eugen Pârvulescu îl vede antrenorul anului pe Dorinel Munteanu, tehnicianul liderului Oţelul Galaţi. Acesta este urmat de Cristi Pustai, cel care a reuşit să urce Gazul Metan pe loc de cupă europeană. Podiumul este încheiat de Petre Grigoraş, antrenorul pandurilor primind cuvinte de laudă din partea lui Pârvulescu. „Grig este antrenor bun. Are ochi la jucători, el este cel care a creat Oţelul Galaţi, iar faptul că această echipă este pe primul loc i se datorează şi lui Grigoraş”, a spus Pârvulescu. Pe locurile 4 şi 5 în clasamentul antrenorilor, Pârvulescu i-a pus pe Ioan Ovidiu Sabău şi Ilie Stan.

    La jucători români, Chivu este preferatul lui Pârvulescu. Interesant, în acest top 5 a fost inclus Mihai Pintilii, jucător aflat în spatele lui Radu Ştefan, Gabi Tamaş şi Bogdan Stancu. Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş l-a văzut şi el pe Dorinel Munteanu drept antrenorul anului. Pustai este pe locul doi, Lăcătuş pe trei, Sabău pe patru şi Şumudică pe cinci. La jucători, principalul pandurilor îl dă pe Chivu jucătorul anului, urmat de Stancu, Torje, Pintilii şi Sergiu Costin. Astfel, Mihai Pintilii a fost remarcat din nou. „Mihai Pintilii chiar este un jucător bun. Într-un an îl văd la echipa naţională”, a spus Grigoraş despre elevul său. De aceeaşi părere este şi preşedintele Pârvulescu. „Pintilii este un fotbalist adevărat. Muncitor, serios şi profesionist. Aceasta este definiţia jucătorului de echipă naţională”, a spus şi Pârvulescu.

    Căpitanul pandurilor, Pintilii, fără să ştie că a fost remarcat de propriul antrenor, i-a „întors” serviciul lui Grigoraş. Astfel, din punctul de vedere al lui Pintilii, antrenorul anului este Petre Grigoraş, urmat de Ionuţ Badea, Viorel Hizo, Cosmin Contra şi Marius Lăcătuş. La jucători, tot Chivu a fost desemnat cel mai bun, urmat de Stancu, Tamaş, Mutu şi Deac.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: