spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPârvulescu spune: "Simt că Paul Batin e aproape de noi"

    Pârvulescu spune: „Simt că Paul Batin e aproape de noi”

    Astăzi e reunirea CFR-ului. O reunire pe care ne interesează şi pe noi pentru că de discuţiile care vor fi purtate astăzi la primul antrenament al ardelenilor depinde soarta lui Paul Batin. Acest jucător este dorit cu insistenţă de Pandurii, astăzi preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu fiind prezent la Cluj pentru a finaliza discuţiile pentru vârful ardelenilor. „Am tot ţinut legătura că oficialii de la CFR Cluj în privinţa lui Paul Batin. Au fost discuţii peste discuţii, ore în şir de negocieri iar răspunsul final îl aşteptăm cu toţii luni (n.red.: astăzi) când pot spune că se decide totul”, a comentat Pârvulescu.

    Nu s-au înţeles la bani

    CFR Cluj a cerut 100 de mii de euro pentru Paul Batin. Gorjenii nu au vrut să dea mai mult de jumătate din această sumă, şi de aceea transferul acestui atacant încă nu s-a perfectat. „Sincer simt că Paul Batin e aproape de noi. Am discutat cu băiatul şi spune clar că vrea să vină la Pandurii să lucreze cu Petre Grigoraş ori să rămână la CFR. Asta e suficient pentru noi, înseamnă că jucătorul chiar îşi doreşte să vină la Târgu Jiu şi nu vrea să plece în altă parte. Noi sperăm să se perfecteze acest transfer pentru ca miercuri la reunirea noastră să fie prezent şi Batin. Pot spune că ziua de luni e decisivă în privinţa transferului”, a mai comentat Pârvulescu.

    Despre această mutare s-a tot scris în ultimele săptămâni, gorjenii fiind de multe ori aproape de finalizarea transferului şi de tot atâtea ori oltenii se îndepărtau de semnătura jucătorului din motive financiare. „Într-adevăr, au fost multe zile în care Batin era foarte aproape de noi iar şi multe în care jucătorul se îndepărta de Târgu-Jiu. Sperăm să finalizăm cu bine acest transfer, iar jucătorul Batin să ne ajute mult în campionat”, a mai anunţat Pârvulescu.

    Ţintă veche

    Paul Batin a mai fost dorit la Pandurii şi în vara anului trecut. Chiar dacă şi atunci negocierile erau aproape de finalizare, într-un final gorjenii s-au recunoscut învinşi şi asta pentru că atacantul a preferat să meargă la o echipă de prima ligă decât să vină la Târgu-Jiu în eşalonul secund. Trebuie menţionat faptul că acele negocieri s-au purtat când echipa gorjeană era retrogradată în Liga a II-a, oltenii fiind în acea perioadă în căutări de jucători pentru formarea unei echipe în Divizia B. Şi cum acum Pandurii sunt în Liga 1, e normal ca jucătorul să vrea să vină să joace la Pandurii.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: