spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPăstraţi tradiţia: bateţi şi Steaua !

    Păstraţi tradiţia: bateţi şi Steaua !

    Gorjenii au bătut acasă CFR-ul, Rapidul şi au făcut egal cu Dinamo

    Suntem la şapte puncte de Steaua, la zece de locul doi şi la 15 de primul loc. Pandurii poate rămâne în zona locurilor liniştite din Liga 1 dacă vor reuşi un rezultat bun cu Steaua. Asta înseamnă victorie sau egal. Petre Grigoraş ia în calcul ambele variante, în timp ce steliştii se gândesc doar să câştige meciul de la Târgu-Jiu. „Avem şansele noastre, suntem puternici pe teren propriu. Această tradiţie de a îngenunchea echipele mult mai bine cotate ca noi, aşa cum a fost cu CFR, Rapid şi Dinamo, echipe care au plecat fără victorie de aici, sper să se repete şi cu Steaua”, spune Grigoraş. Tehnicianul pandurilor e convins că va avea un meci infernal cu steliştii, însă nu se sperie. „Ei vin după două meciuri în care au câştigat un singur punct, au un lot foarte valoros şi e normal ca după noua schimbare să pună toate tunurile pe meciul cu noi. Un eventual eşec sau semieşec îi scoate din lupta pentru titlu. Sper să găsesc formula câştigătoare, egalul nu ar fi o tragedie, din contră un rezultat bun pentru noi. Sper ca dorinţa jucătorilor, motivarea să fie maximă” mai spune Grig.

    Tot antrenorul pandurilor este convins că în meciul cu Steaua orice este posibil. „Nu ştii ce îţi poate oferi un joc. Orice meci îţi poate oferi şi un 0-0 frumos dar şi un 3-3 urât. Pentru mine e important ca echipa să-şi fi recăpătat încredere şi să arate că nu întâmplător s-a vorbit frumos despre ei în tur”, a mai declarat Grig. La meciul de sâmbătă, Mihai Stoichiţă îşi va face redebutul pe banca steliştilor, iar Grig îi poate strica momentul noului antrenor stelist. „Să-l încurc pe domnul Stoichiţă? Fiecare ne apărăm şansele. Eu îmi propun să ne îndeplinim obiectivele nu să împiedic pe unul sau altul. Calitativ aş vrea să avem o evoluţie ca în meciul cu Dinamo, CFR. Dar să eliminăm acele gafe monumentale care au dus la pierderea unor puncte importante”, a mai spus Grigoraş.

    Grig, călăul

    Petre Grigoraş pare a fi sperietoare de antrenori. Deja, tehnicianul pandurilor a reuşit rezultate bune contra unor echipe, iar imediat antrenorii anumitor echipe a fost daţi afară. Este vorba de Daniel Timofte de la Sportul, Ilie Stan de la Mioveni, Cezar Zamfir de la FCM Tg. Mureş şi Isăilă de la FC Braşov.

    „O să jucăm taka-tiki”

    Steaua nu a mai câştigat la Târgu-Jiu de trei ani de zile, iar Grig le urează steliştilor mulţi ani înainte. „Să sperăm că statistica va continua încă vreo câţiva ani. Eu nu mă iau după asemenea lucruri, fotbalul e imprevizibil şi oricând pot apărea surprize. Sper ca sâmbătă seara să ne iasă bine. O să jucăm taka-tiki. Noi încercăm să ne facem jocul obişnuit, dar Steaua e puternică. Va fi dificil. Norocul poate fi determinant, poate conta peste 50%. Ca să câştigi trebuie să ai şi şansă. Şansa depinde şi de modul în care abordezi partida. Dacă intri pe teren ca să te prezinţi atunci şansele sunt nule. Ei au jucători care pot face diferenţa”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: