spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPecingină: Cunoştinţele lui Iriza despre fotbal de rezumă la catering, iar ale...

    Pecingină: Cunoştinţele lui Iriza despre fotbal de rezumă la catering, iar ale lui Dian la stadionul de la Peştişani

    Liberalul Gheorghe Pecingină a atacat dur parlamentarii ALDE, după ce aceştia au dat vina, pentru situaţia în care a ajuns clubul Pandurii, pe Tudor Barbu şi PNL. Pecingină a explicat pe Facebook care sunt legăturile celor doi cu fotbalul şi spune că nu atacă adevăraţii vinovaţi, deoarece între ALDE şi PSD există un protocol de colaborare.

    Gheorghe PecinginăGheorghe Pecingină spune că declaraţiile acestora sunt un circ ieftin şi că şi-au adus aminte de echipa de fotbal pentru că vine campania electorală, dar că în realitate nu au nicio legătură cu acest sport. „Îi rog pe cei doi, să vină cu o dovadă, care să arate că liberalii au avut vreo legătură cu acest club. Până atunci, vreau să le spun eu celor doi domni legăturile lor cu fotbalul.

    Cunoştinţele domnului Iriza despre Pandurii se rezumă la catering şi poate o să povestească şi despre asta în conferinţele de presă, iar experienţele lui Dian Popescu cu fotbalul se rezumă şi ele la stadionul pe care a încercat să îl construiască la Peştişani şi nu a reuşit. Le recomand să îşi critice mentorul, pe Laurenţiu Ciurel, şi nu liberalii care nu s-au erijat vreodată în „salvatorii” echipei, chiar dacă începe campania”, scrie pe Facebook Pecingină.

    De criticile avocatului nu a scăpat nici Florin Cârciumaru, pe care îl consideră parte al dezastrului, primarul fiind de partea celor care au condus clubul până acum, fie că a fost Condescu, Prunariu, Răducan sau Ioana. „Florin Cârciumaru care tot timpul s-a împărţit între taberele care au vrut să beneficieze de banii clubului. Pe de o parte Marin Condescu, pe de altă parte Narcis Răducan şi Dorin Ioana. Indiferent cine a condus Pandurii, domnul primar a fost acolo. Din punctul meu de vedere, Florin Cârciumaru este sinonim cu falimentul clubului. Situaţia actuală indică, din păcate, că acolo se va ajunge. Eu mai sper totuşi, ca administratorul judiciar şi administratorul special să redreseze clubul. Călinoiu şi Ciurel sunt alţi „salvatori”. Au impus oameni care să administreze clubul şi l- au dus la insolvenţă. Cei care făceau legea era Dorin Ioana şi Narcis Răducan.Cei mai sus menţionaţi, nu au făcut decât să dirijeze banii care ajungeau de la CEO la club, către firmele de casă. Sume uriaşe au fost sifonate către diferite farmacii şi televiziuni din Gorj şi Mehedinţi. Sunt doar câteva exemple.Marin Condescu este un alt vinovat pentru situaţia în care se află Pandurii, dar în acest caz se va pronunţa justiţia”, a mai scris Pecingină.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: