spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPeppy Dolce Vita, câştigătoarea Cupei Old Boys

    Peppy Dolce Vita, câştigătoarea Cupei Old Boys

    Daniel-Buleac-Golgheterul-Turneului-Peppy-Dolce-VitaCupa Old Boys Dolce Vita, ediția a IV-a, a ajuns la final. După două week-end-uri pline de jocuri în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, echipa Peppy Dolce Vita a reușit să-și adjudece marele trofeu în urma unei finale cu Minprest Rovinari. Peppy Dolce Vita va participa astfel la Campionatul Național de Old Boys, organizat de Federația de Minifotbal din România în luna septembrie.

    Peppy-Dolce-Vita-Campioana-3Dacă în primul week-end de competiție, 25-26 martie, s-au jucat meciurile din grupe, sâmbătă și duminică s-a ajuns la fazele finale ale Cupei Old Boys Dolce Vita. În semifinalele de sâmbătă, Peppy Dolce Vita s-a impus destul de clar contra celor de la Old Boys Bîlteni, scor 6-2, în timp ce Minprest Rovinari a trecut după un joc extrem de echilibrat, scor 4-3, de Karma Târgu Jiu. Finala mică, disputată duminică, a avut parte de un final pe muchie de cuțit. Old Boys Bîlteni și Karma Târgu Jiu au încheiat la egalitate, 4-4, și a fost nevoie de executarea loviturilor de la 7 metri pentru a stabili câștigătorii medaliilor de bronz. Cei de la Bîlteni au avut nervii mai tari și un portar, Marius Pascu, mai inspirat, și s-au impus cu 8-6.

    Dorin-Hirsu-Portarul-Turneului-Peppy-Dolce-VitaFinala mare a adus față în față cele mai puternice echipe din competiție, Peppy Dolce Vita și Minprest Rovinari. Ambele echipe au avut nume grele în lot. Peppy Dolce Vita a mizat pe foștii panduri Romeo Rădoi, Dorin Hîrsu și Aurel Amzucu precum și pe Viorel Cojocaru sau Ion Cănăvoiu. Minprest a replicat printr-o colecție de foști panduri, jucători ce au evoluat în trecut în Liga 1 sau Liga 2, Sorin Vintilescu, Adrian Popescu, Cristian Popescu, Florin Popete sau Cristian Nicolaescu. Finala a fost una spectaculoasă și a stat în permanență sub semnul echilibrului, cele două echipe nearătându-și vârsta de Old Boys. Minprest a deschis scorul prin Vintilescu, Dolce Vita a egalat chiar înainte de pauză prin Cojocaru și apoi în decurs de două minute în repriza a doua a punctat prin Rădoi și Buleac. Minprest a revenit în joc prin golul lui Popete dar speranțele lor la marele trofeu au fost năruite de golul lui Dumitru Popescu. Ultimul gol a venit de la Vintilescu în chiar ultimul minut de joc și nu a mai contat decât pentru statistică.

    Peppy-Dolce-Vita-locul-1Toate cele 8 participante la Cupa Old Boys Dolce Vita, ediția a IV-a, au fost premiate la final de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea competiției. Primele patru clasate au primit și premii oferite de partenerul oficial al competiției, Carrefour. Echipele clasate pe podium, Peppy Dolce Vita, Minprest Rovinari și Old Boys Bîlteni au primit și medaliile aferente locului ocupat la final iar echipa Peppy Dolce Vita s-a bucurat și de superbul trofeu oferit de ACS Minifotbal Gorj câștigătoarei competiției.

    MEDALII-2Au fost oferite și premii individuale după cum urmează:
    Seniorul Turneului – Constantin Podaru (Primăria Rovinari)
    Juniorul Turneului – Mihai Roman (Macofil)
    Portarul Turneului – Dorin Hîrsu (Peppy Dolce Vita)
    Cel mai bun jucător al Turneului – Ion Cănăvoiu (Peppy Dolce Vita)
    Golgheterul Turneului – Daniel Buleac (Peppy Dolce Vita) – 11 goluri

    Poza-Grup-primele-4-clasateCâștigătoarea Cupei Old Boys Dolce Vita, ediția a IV-a, Peppy Dolce Vita, va participa la Campionatul Național de Old Boys ce va fi organizat de Federația de Minifotbal din România în luna septembrie, locația urmând să fie stabilită în scurt timp. Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj va asigura pentru câștigătoarea Cupei Old Boys Dolce Vita taxa de participare la competiția națională precum și transportul dus-întors în localitatea unde se va desfășura.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: