spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPerformanţă cu bani mai puţini

    Performanţă cu bani mai puţini

    Cei de la Pandurii se concentrează în această perioadă să rezolve tot ce este legat de problemele echipei oltene. Astfel, Narcis Răducan şi-a propus ca în cel mai scurt timp să reducă nivelul salariilor la echipă, iar această măsură nu trebuie să afecteze şi partea sportivă.

    sport-02-16

    Scad salariile

    Astfel, în cadrul ultimei conferinţe de presă, Narcis Răducan a declarat că va milita pentru reducerea cheltuielilor, dar acest aspect nu va afecta performanţa la Târgu-Jiu. „M-am angajat să micșorez fondul de salarii cu 10-20 de procente pentru că asta este realitate și toți trebuie să facem eforturi pentru a menține echipa în topul Ligii 1. Ne ajută puțin și situația, din moment ce 10 jucători termină contractele. Modalitatea de negociere va fi puțin diferită, cu salarii puțin mai mici și cu bonusuri mai mari pentru a-i motiva”, a declarat Narcis Răducan.

    Cine mai rămâne?

    Preşedintele pandurilor a detaliat şi situaţia contractelor anumitor jucători. „În primul rând ne vom despărți foarte probabil de Săpunaru. Cu Vasco Fernandes nu am mai activat clauza de prelungire a contractului, Mingote, Wellington și Ropotan au plecat deja. Lui Ciucur i-a expirat deja înțelegerea cu Pandurii și și-a exprimat dorința de a juca la Iași, iar la Nicoară situația este încă neclară. Droppa ar vrea și el să plece, dar mai are un an de contract cu noi și nu îi vom da drumul decât în cazul în care va ajuta clubul. Nu pot să spun exact cam care ar fi valoarea lui, dar nu putem cere bani cât pentru un atacant sau un fotbalist emblematic”, a mai declarat Răducan.

    În plus, chiar dacă Edi Iordănescu nu se află la echipă în acest moment, tehnicianul ştie exact ce se întâmplă în vestiar şi la antrenamente. Secunzii lui Edi Iordănescu au fost şi sunt în continuare la Târgu-Jiu, aceştia supraveghind atmosfera din echipă. În aceste condiţii, la Pandurii e greu să se întâmple un caz Alibec. „Nu cred că s-a întâmplat vreodată să fumeze vreun jucător de la Pandurii în timpul programului și mai ales în vestiar. E clar că eu, ca și fost jucător, nu pot fi din start de acord cu un asemenea comportament și aș lua imediat măsurile de rigoare. Nu știu însă, dacă este întru totul adevărat ce s-a întâmplat la Euro cu Alibec, e posibil să fie doar niște simple speculații. Ar fi păcat, e un fotbalist talentat și valoros și chiar sper să nu fie nimic adevărat”, a comentat Răducan vizavi de subiectul momentului în România.

    Tsunami în fotbalul intern!?

    Tot legat de bani, Narcis Răducan a comentat şi situaţia în care se află fotbalul românesc, mai exact situaţia Craiovei şi a Ligii şi a Federaţiei. „Dacă Federația și Liga vor trebui să achite lui Mititelu 250 de milioane de euro, va fi ca și cum ar veni un tsunami. E un litigiu, Mititelu probabil e convins că are dreptate, de asemenea și cei de la Federație și de la Ligă… E foarte interesant de văzut ce se va întâmpla și direct sau indirect îi va afecta pe toți. Vom vedea ce va decide justiția. Nu cunosc detaliile, dar suma, într-adevăr, este astronomică. Nu știu de unde poate să reiasă o astfel de sumă în fotbalul românesc, cum la fel de astronomică era și suma vehiculată pentru brandul Steaua. Atâta timp cât nu deții toate detaliile nu poți să comentezi pentru că Mititelu suferă de mulți ani și e convins că are dreptate. Acum vom vedea ce se va întâmpla”, a mai punctat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: