spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPerformanță istorică pentru Energia!

    Performanță istorică pentru Energia!

    În ultimul timp echipa de baschet Energia scrie pagină după pagină în istoria baschetului gorjean. A fost mai întâi acea pagină scrisă prin câștigarea Cupei României, apoi implicit calificarea în Europa, după care o nouă pagină s-a scris la prima victorie europeană. în acest moment, Energia a mai scris o pagină frumoasă prin calificarea în primăvara europeană. Este singura echipă din țara noastră care a reușit să treacă de grupele din EuroChallenge, fapt care trebuie apreciat. Ce va fi de acum încolo va fi tot un bonus, o bună oportunitate de a mai scrie și alte pagini pentru că e greu de crezut că oltenii vor ieși pe unul din primele două locuri din această grupă infernală din care fac parte.

    Mândru de elevii lui

    În afara criticilor pentru ultimele două evoluții, antrenorul Energiei are și cuvinte de laudă la adresa elevilor săi. „Trebuie felicitați jucătorii pentru că ei au împins echipa în primele 16 echipe din EuroChallenge. E cel mai rău meci făcut în Europa, dar nu trebuie uitate cele cinci meciuri în care echipa a jucat bine, peste oponent. După atitudine și joc merităm să fin în primele 16 din EuroChallenge. Dacă eram mai concentrați, eram calificați încă cu 1-2 jocuri înainte de ultima etapă. Felicitări jucătorilor, fanilor care au fost extraordinari și ne-au ajutat să câștigăm meciurile de acasă”, a mai spus Constantinides.

    Vin meciuri teribile

    De acum încolo situația Energie în Europa se va complica serios pentru că adversarii vor fi de un nivel foarte ridicat. Ne putem aștepta la eșecuri usturătoare, însă nu e un capăt de lume. În grupa din care face parte Energia se vor mai afla alte trei echipe foarte tari: Enel Basket Brindisi (Italia), Okapi Aalstar (Belgia) și BC Astana (Kazakhstan).

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: