spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPerioadă istorică pentru Pandurii!

    Perioadă istorică pentru Pandurii!

    Pentru prima dată, Pandurii a reușit să lege o serie de opt meciuri la rând fără înfrângere în Liga 1

    Un parcurs aproape fără greșeală. Ultimele opt meciuri din Liga 1 înseamnă pentru Pandurii un parcurs de pus în ramă. Cu cinci victorii și trei remize în ultimele opt meciuri oficiale, târgujienii au ajuns în topul fruntaș al Ligii 1. niciodată echipa gorjeană nu a mai reușit un asemenea traseu, așa că performanța este demnă de consemnat. Până acum, Pandurii reușise în două rânduri să lege șapte meciuri fără înfrângere, însă acum recordul este altul.

    sport-02-21

    Parcurs de pus în ramă !

    Pandurii nu știe să piardă. Chiar Edi Iordănescu a vorbit despre ceea ce vrea să facă din Pandurii. „Vreau punct sau puncte de la fiecare joc. Trebuie să învățăm să nu pierdem, ca să poți să înveți să câștigi trebuie să înveți să nu pierzi, să te obișnuiești și să nu accepți să pierzi. Traversăm o perioadă bună pe care vreau să o prelungim”, spune Edi Iordănescu. Acesta spune că nimeni nu trebuie să creadă că echipa lui este invincibilă. „Fac apel la toți din jurul echipei, suntem la fotbal, este un duel între două echipe și de obicei există învins și învingător. Este foarte posibil ca noi să mai pierdem. Eu vreau să prelungesc această perioadă bună, iar atunci când vom pierde vreau să rămânem echilibrați, uniți și pozitivi în ceea ce facem. Nu vreau să calculez puncte din viitoarele etape. Anul trecut făceam asta pentru că era presiune. Dacă vom scoate punct sau puncte de la fiecare joc ne va apropia și mai mult de ceea ce ne dorim”, a spus Iordănescu. Ei bine, gorjenii au uitat să mai piardă. Ultima înfrângere a fost pe data de 13 august, 0-3 la Chiajna. Mai mult, în acest campionat, târgujienii au pierdut două meciuri, cu Steaua și Chiajna.

    Au stabilit altă cifră!

    Revenind la recordul pandurilor trebuie amintit parcursul pandurilor de până acum. Precedentul record al oltenilor era de 7 meciuri la rând fără înfrângere atins de două ori în Liga 1. Prima serie s-a consemnat în sezonul 2007-2008, între etapele 23-29, iar cea de-a doua seria a fost stabilită în campionatul 2012-2013, între etapele 1-7, ambele cu câte 6 victorii și 1 egal.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: