spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPerspectivele pandurilor bazate pe promisiuni!

    Perspectivele pandurilor bazate pe promisiuni!

    Finanţatorii echipei caută soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare

    Sunt datorii salariale de peste trei luni la fotbaliştii pandurilor, iar aceştia, conform regulamentelor pot deveni liberi. Ar fi un dezastru, o gaură imensă şi de necompletat în conturile echipei oltene care efectiv ar pune pe butuci echipa olteană. Ceva trebuie făcut pentru ca valorile şi patrimoniul echipei să fie păstrate pentru un sezon care se anunţă a fi unul istoric prin această participare în Europa League. În acest sens, membrii fondatori ai echipei, finanţatorii echipei s-au întrunit într-o şedinţă în care s-a încercat rezolvarea problemelor, însă la final au ieşit doar concluzii bazate pe promisiuni. Marea problemă este că timpul trece, iar clubul pierde cu orice zi de întârziere…

    sport-01-10

    Şedinţă fără efect imediat

    Edi Iordănescu a lipsit de la şedinţa AGA, asta deşi antrenorul şi-ar fi dorit să meargă şi el să se întâlnească „face to face” cu finanţatorii. Nu a putut să ajungă la Târgu-Jiu pentru că era alături de jucători în cantonamentul premergător meciului cu Astra Giurgiu. Dacă la şedinţă nu a mers Iordănescu, a mers preşedintele Narcis Răducan, cel care a trebuit să dea şi un fel de raport referitor la cheltuielile şi datoriile clubului care potrivit chiar lui Răducan au ajuns la circa 500 de mii de euro. Din punctul de vedere al şefului de la Pandurii, această şedinţă a fost una „neoficială a membrilor asociaţi ai clubului Pandurii”, a spus Răducan după acea şedinţă. La respectiva şedinţă au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, directorul general al CEO, Laurenţiu Ciobotărică dar şi directorul general al Artego, Viorel David. Discuţia s-a învârtit în jurul a două subiecte. „Am abordat două puncte esenţiale pentru participarea cu onoare în calificările pentru grupele Europa League şi continuarea normală a activităţii în sezonul viitor cu acelaşi obiectiv, accederea în play-off”, a declarat Răducan, confirmând care ar fi obiectivele echipei pentru stagiunea viitoare.

    Două ţinte!

    Ceea ce anunţa Edi Iordănescu, stabilirea lotului pentru viitoarea stagiune, a fost subiectul ultimei şedinţe de la Pandurii. „Prioritatea numărul 1 este securizarea jucătorilor, ţinând cont de faptul că suntem la limita regulamentului în ceea ce priveşte plata salariilor către jucători precum şi formarea lotului pentru sezonul următor dar şi prelungirea contractului cu staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu, unul dintre vectorii principali ai performanţei din acest sezon, calificarea de pe podium în cupele europene”, a menţionat Narcis Răducan. Tot oficialul pandurilor a anunţat care a fost şi punctul doi al şedinţei. „Punctul numărul 2 l-a constituit viziunea şi strategia clubului pe termen mediu şi lung. Prin atragerea unui nou partener, o eficientizare a costurilor, prin implicarea tuturor asociaţilor sau cu sprijinul autoritatilor locale şi prin valorificarea noului stadion, începând din februarie 2017, putem menţine echipa fanion a oraşului Târgu Jiu în elita fotbalului românesc! Suntem într-o situaţie de răscruce, iar abordarea fermă a acestor repere din partea membrilor asociaţi ne va da continuitatea dorită de suporterii nostri. Va urma o vară fierbinte, sper eu cu decizii inspirate, aşa cum s-a întâmplat şi vara trecută”, a mai punctat Narcis Răducan.

    Primarul e optimist!

    Şi primarul Florin Cârciumaru a confirmat că această şedinţă a fost una bazată pe promisiuni. „Au fost discuţii foarte bune pentru echipa de fotbal, pentru viitorul echipei. Ne-am întâlnit în formulă completă, am discutat despre situaţia actuală şi despre ceea ce trebuie să facem pentru viitorul echipei. Din cele stabilite, pot să susţin că echipa de la Târgu Jiu are viitor, pentru că asta ne şi interesează. Ne interesează ce vom face pentru ediţia viitoare de campionat privind lotul, privind conducerea tehnică, cât şi conducerea administrativă. Am văzut ca niciodată voinţă din partea tuturor acţionarilor, în sensul că vor căuta soluţii într-o săptămână, maxim două, să ne întâlnim din nou, să discutăm concret pe contribuţia fiecăruia dintre noi ca să asigurăm bugetul necesar susţinerii echipei în ediţia viitoare de campionat. S-a luat în discuţie şi problema venirii altui acţionar la Pandurii. A rămas ca fiecare dintre noi să căutăm soluţii în acest sens, să convingem acţionari care să vină lângă noi în această asociaţie. La aceste discuţii a fost prezent şi domnul preşedinte Narcis Răducan. Pe baza celor prezentate şi susţinute de fiecare asociat în parte, sunt destule argumente, şi încă foarte solide, ca antrenorul Edi Iordănescu şi preşedintele Narcis Răducan să rămână la echipă. Niciodată antrenorul nu a spus că va pleca de la Târgu-Jiu ci doar că va rămâne la Târgu-Jiu dacă are siguranţa că în viitorul campionat echipa are susţinere”, a declarat Florin Cârciumaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: