spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPeste zece puncte din ultimele şase etape!

    Peste zece puncte din ultimele şase etape!

    Mai sunt doar câteva zile până la meciul dintre Pandurii şi Steaua. Gorjenii îşi încarcă bateriile la Sibiu pentru acest meci în care se întâlnesc primele două echipe ale campionatului. De fapt pentru ultimele şase etape din tur plus cel mai probabil alte două runde din retur. Mai avem de jucat acasă cu : Steaua, Severin şi Chiajna iar în deplasare la Constanţa, Braşov şi Astra. Şase meciuri grele din care târgujienii sunt decişi să obţină cât mai multe puncte. Preşedintele Pârvulescu ar vrea să obţină cel puţin zece puncte în aceste etape.

    Ţintesc podiumul

    Oltenii spun că nu sunt interesaţi de locul în clasament, însă stau cu ochii pe ierarhia din Liga 1. Obiectivul nu a fost schimbat deşi de la începutul sezonului trupa lui Grig s-a cocoţat în fruntea Ligii 1. „Am vrea să terminăm cât mai sus, e normal, însă obiectivul nostru e clasare în primele zece locuri, mai exact locurile 6-10. Dar, cu cât suntem mai sus în clasament cu atât mai bine, şi niciodată nu o să ne vedeţi că ne dăm la o parte. Tragem speranţe că vom fi cât mai sus, dar nu trebuie să jucăm acum fiecare meci cu povara locului din clasament deasupra capului”, a comentat Pârvulescu. Oficialul pandurilor recunoaşte că face calcule pentru finalul de tur, însă nu se aruncă cu pronosticuri. „De la fiecare meci, atât eu cât şi jucătorii alături de stafful tehnic în frunte cu Petre Grigoraş vrem să obţinem maxim. ne propunem să jucăm fotbal şi asta facem. Acum nu ştiu câte puncte vom obţine până la finalul turului, dar e clar că vrem să obţinem cât mai multe. Cred că vom atinge baremul care îţi asigură salvarea de la retrogradare încă din tur, mă gândesc că vom trece de 36 de puncte după 17 etape. Acest punctaj ne va aduce liniştea pentru retur, însă trebuie să luăm meci cu meci pentru a ne fi bine. Nu ştiu acum pe ce loc vom fi, eu sper să fie o poziţie cât mai fruntaşă”, a mai comentat Pârvulescu. Pe româneşte, Pârvulescu vrea să-şi vadă echipa la finalul turului pe locul 1, 2 sau 3.

    Emoţii pentru Maxim

    În această seară, naţionala noastră va juca cu Olanda la Bucureşti. Un meci special, o partidă la care se va uita întreaga Românie. Trupa lui Piţi va avea o galerie pe stadion, dar şi alta în faţa micului ecran, fiecare român ţinând pumnii naţionalei. De aici nu vor face rabat nici cei de la Pandurii, întreaga echipă a oltenilor urmărind meciul împreună în cantonamentul de la Sibiu. „Hai România. Le ţinem pumnii băieţilor noştri. Sper să batem Olanda, şi fiţi convinşi că întreaga echipă a noastră va fi o galerie la meciul cu Olanda. Avem şi un mic interes, îl avem în echipa naţională pe Alexandru Maxim, jucător pe care mi-aş dori să-l văd în teren. Acum rămâne de văzut dacă va juca, cel care va decide va fi selecţionerul Piţurcă”, a comentat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

    „Aparent avem un program abordabil, însă nu avem meciuri uşoare cu nicio echipă. La fel de greu ne va fi şi cu Steaua dar şi cu Severinul pentru că mize celor trei puncte e mare şi fiecare vrea să obţină puncte în acest final de tur”, Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: