spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPetrofac Ţicleni rămâne în Liga a IV-a

    Petrofac Ţicleni rămâne în Liga a IV-a

    Petrofac Ţicleni a contestat promovarea celor de la Muncitorul Reşiţa, însă degeaba. Gorjenii au contestat la pauza meciului de baraj dreptul de joc a trei jucători, însă memoriul a fost respins de către Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul FRF. Asta chiar dacă oltenii au adus probe justificatoare şi demne de luat în seamă. Astfel, jucătorii Sorin Gabriş, Dan Raţu şi Marius Demian au jucat în retur pentru echipa de Liga a III-a Flacăra Făget, iar cu şase etape înainte de finalul sezonului la Liga a IV-a la Caraş Severin au fost legitimaţi la Municitorul Reşiţa. Regulamentar potrivit regulilor din campionatul judeţean Caraş, însă neregulamentar potrivit FRF. Mai mult, Dan Raţu a jucat în ultimul meci în Liga a III-a pe 13 aprilie, adică în etapa a 21-a şi a fost suspendat opt etape pentru gesturi nesportive la finalul partidei. Chiar şi în aceste condiţii, Raţu a jucat la baraj pentru Liga a 3-a, competiţie ce se joacă după regulile FRF, şi nu a păţit nimic.

    De ce au pierdut memoriul?

    Cei de la Petrofac au contestat dreptul de joc al celor de la Muncitorul Reşiţa la pauza partidei. Conform regulamentelor, contestaţia se face înainte de meci, aşa că totul a fost în zadar considerându-se că memoriul nu este statutar. Mai mult, Comisia de Competiţii şi Disciplină nu s-a autosesizat în acest caz, iar Municitorul a promovat chiar dacă a încălcat regulamentul.

    Fac recurs

    Gorjenii nu sunt dispuşi să accepte situaţia. Aşa că oficialii acestei echipe vor înainta un alt memoriu spre conducerea Federaţiei Române de Fotbal, scrisoarea fiind destinată lui Mircea Sandu. În cazul în care nu vor primi u răspuns ferm, atunci cei de la Ţicleni vor contesta decizia la Comisia de Apel.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: