spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPintilii, un nou tun financiar pentru Pandurii!?

    Pintilii, un nou tun financiar pentru Pandurii!?

    Gorjenii vor să obţină pe jucător minim un milion de euro

    Zilele lui Mihai Pintilii la Pandurii sunt numărate. E aproape sigur că jucătorul va părăsi în această vară Pandurii, şi asta pentru că târgujienii sunt asaltaţi cu oferte. Steaua, Vaslui şi alte două echipe din străinătate îl vor pe căpitanul pandurilor. În plus şi Mihai Pintilii se gândeşte la o despărţire de Pandurii, vârsta, dar şi ambiţiile de preamărire cântăresc enorm în acest moment. Pintilii are 27 de ani, şi nu se ştie dacă va mai prinde un contract la fel de bun ca cel pe care îl are promis în acest moment. Steaua presează, insistă la maxim pentru a-l lua pe mijlocaş, şi cum Gigi Becali nu se uită la bani atunci când vine vorba de un jucător valoros e posibil ca în aceste zile latifundiarul din Pipera să scoată un milion de euro din cont şi să-l ia pe Pintilii.

    Concurenţă pentru căpitan

    Financiar, plecarea lui Pintilii e de bun augur. Conturile pandurilor s-ar umple cu un milion de euro şi astfel ar fi bani pentru alte transferuri. Din punct de vedere sportiv, plecarea lui Pintilii nu e chiar bună, gorjenii rămânând descoperiţi pe un post cheie. Tocmai de aceea ezită oltenii să-i dea drumul lui Pintilii. Şi cum alte echipe au aflat că Steaua îl vrea pe căpitanul pandurilor, imediat au apărut contraoferte. Primii care au sărit au fost cei de la FC Vaslui, însă Adrian Porumboiu nu se grăbeşte să arunce cu banii. Şi alte echipe din străinătate, două la număr îl vor pe Pintilii, însă, cele mai mari şanse le are tot Steaua. Motivul? Pintilii vrea şi el la Steaua, dar şi relaţia bună dintre Marin Condescu şi Gigi Becali. Şi cum pe axa Pandurii-Steaua s-au făcut multe afaceri, e foarte posibil să se mai facă cel puţin una.

    În fotbal totul e schimbător şi trecător. De la un jucător declarat netransferabil s-a ajuns la stadiul de discuţii avansate, aşa că dacă joi la prânz se ştia că Pintilii nu merge în Ghencea, acum totul e posibil. Chiar şi jucătorul recunoaşte asta aducând ceva argumente pentru eventuala trecere în Ghencea. „Am şi eu o vârstă, Steaua se bate mereu la campionat, e an de an în cupele europene, iar pe unde joacă umple stadioane, ar fi poate printre ultimele şanse de a evolua pentru o echipă de top. Păi, ce, sunt tâmpit să nu vreau la Steaua?”, se întreabă Pintilii. Acesta a mai fost în lotul Stelei acum cinci ani, însă doar pentru o perioadă scurtă de timp. „Experienţa aceea de două săptămâni a fost una fantastică. Am fost în cantonament atunci, Hagi era antrenor, şi m-am pregătit alături de jucători de mare valoare ca Mirel Rădoi, Dică. Poate nu o să mă crezi, dar am învăţat multe lucruri în acele două săptămâni”, a comentat Pintilii. Mijlocaşul pandurilor abia aşteaptă ca cele două echipe să se pună de acord şi mutarea să fie perfectată. „Să se înţeleagă cluburile între ele pentru că la mine nu vor fi probleme. Eu vreau să ajung la un club mare cum e Steaua, sper să mă înţeleagă cei de la Pandurii”, a mai spus Pintilii.

    Preţul corect

    Gorjenii ar fi de acord cu mutarea doar în schimbul unei sume de bani cu mulţi de zero la coadă. Astfel, gorjenii şuşotesc între ei şi susţin că atunci când va veni vorba de bani să ceară Stelei un milion de euro pe mijlocaşul lor, o sumă destul de mare în vreme de criză. De partea opusă, steliştii vor să le facă vânt din Ghencea unor jucători pe care îi propun pandurilor. Astfel, Mihai Răduţ pare cel mai interesant nume de pe acea listă cu viitorii disponibilizaţi, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani fiind pe placul lui Grig, tehnic, valoros şi de perspectivă. Oricum, totul se va lămuri în această săptămână în care mai mult ca sigur discuţiile se vor aprinde şi mai mult. Şansele ca Pintilii să continue la Pandurii sunt mici, asta şi pentru că Petre Grigoraş nu vrea să-i taie elanul jucătorului său care poate prinde un tren bun pentru cariera lui ulterioară.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: