spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPîrvulescu, băgat în ședință!

    Pîrvulescu, băgat în ședință!

    Președintele suspendat al pandurilor, Eugen Pîrvulescu este cercetat disciplinar de o comisie internă

    Reținut în declarații. Așa s-a prezentat Eugen Pîrvulescu ieri în fața jurnaliștilor strânși la ușile Clubului Pandurii. O comisie formată din angajați ai finanțatorilor a fost desemnată să-l ancheteze pe Eugen Pîrvulescu pentru abateri disciplinare. Bănuielile de blat, cele care au fost vânturate în prima fază au dispărut, acum Pîrvulescu pare să fie anchetat pentru nereguli în cadrul clubului. Printre cei care-l anchetează se numără și Dorin Ioana, omul care a pus umărul la debarcarea lui Pîrvulescu din club. Deci, cine pe cine judecă? Oricum, Ioana, alături de juristul Bobei și contabilul Drăgoi trebuie să-i găsească „bube-n cap” lui Pîrvulescu pentru a-l forța cumva să plece de la Pandurii. „Eu demisia nu mi-o voi da niciodată”, a anunțat Pîrvulescu. Din păcate, nimeni de la Pandurii nu s-a obosit să ofere declarații, lămuriri în privința anchetei și a acuzelor ce i se aduc omului care a muncit pentru această echipă.

    sport-01-23

    „Acuzații nedovedite”

    Președintele suspendat a venit la confruntare însoțit de o avocată. Cristina Grosu l-a asistat pe Pîrvulescu la ședința de analiză, iar la final a evitat să spună ce s-a discutat în spatele ușilor închise. „Conform legii, orice persoană care este cercetată disciplinar are dreptul să fie asistată de un avocat. Am fost convocaţi, am venit să vedem despre ce este vorba, urmează să răspundem la anumite presupuse acuzaţii, nu s-a dovedit niciuna, este dreptul nostru să ne informăm şi să vedem care sunt acuzaţiile. Nu putem să confirmăm nimic până nu vedem ce se întâmplă, suntem rezervaţi în a da declaraţii”, a declarat avocata Cristina Grosu. În schimb, Eugen Pîrvulescu a vorbit mai mult, însă, nici el nu a oferit detalii legate de ședință. „Am venit cu mare drag la Târgu Jiu, scopul vizitei e o cercetare internă a clubului, o cercetare disciplinară, am cerut un nou termen, restul detaliilor vi le spun data viitoare când vin. De comun acord o să stabilim noul termen. Altceva nu vreau să discut. Cu siguranţă voi reveni la pandurii, dacă nu revin curând, oricând Pandurii este sufletul meu şi cu siguranţă o să revin la echipa mea de suflet, Pandurii Târgu Jiu. Deocamdată sunt suspendat, există un nou preşedinte, le doresc multă baftă, începe o nouă ediţie a campionatului şi e foarte important să fie linişte la club şi echipa să se pregătească bine şi sunt sigur că vor avea un parcurs bun, rezultate bune, şi sunt sigur că Pandurii va prinde play-off-ul”, a comentat Eugen Pîrvulescu. Acesta a anunțat că vrea să revină la echipă. „Eu am un contract pe perioadă nedeterminată. Pe data de 29 iulie mi se termină suspendarea, pe 30 sunt la Târgu-Jiu. Demisia nu mi-o voi da pentru că nu am de ce. Nu am mai vorbit cu nimeni dintre acţionari, deși aş fi vrut să discut. A fost o comisie formată din Dorin Ioana, Drăgoi și Bobei. Nu pot comenta mai multe”, a mai spus Pîrvulescu.

    „Timp suficient pentru transferuri”

    Întrebat despre poziţia actuală a echipei și cum vede situația creată în special pe seama lipsei transferurilor, Pîrvulescu nu-și face prea mari griji. „Mai sunt încă multe zile, până la finalul perioadei de transferuri cu siguranţă că echipa va arăta bine, pentru că Narcis Răducan este un conducător bun, îl cunosc foarte bine, chiar suntem în relaţii foarte bune, mă surprinde că nu am primit un telefon, dar asta este. Edi Iordănescu e un antrenor tânăr, de mare perspectivă, şi cu siguranţă o să facă o treabă bună împreună. Mai este mult timp până la finalul perioadei de transferuri, am văzut că s-au pierdut unii jucători, dar vor veni alți jucători și echipa va arăta bine. Sunt jucători care erau la final de contract, alții aveau opțiuni de prelungire, eu dac aș fi rămas doi jucători ar fi rămas, Cordoș și Elton. Îmi pare rău că nu mai fac parte din lot, sunt jucători de mare caracter, valoroși”, a mai spus Pîrvulescu.

    „Am mai discutat cu Edi prin mesaje, dar văd că încet relația se răcește. Narcis Răducan este un conducător bun, îl cunosc foarte bine, chiar suntem în relaţii foarte bune, mă surprinde că nu am primit un telefon, dar asta este”, Eugen Pîrvulescu, președinte suspendat Pandurii

    „Am avut oferte în această vară. Este adevărat că am avut de la echipe de prima ligă, dar, deocamdată rămân acasă. Au picat negocierile, era timpul scurt, trebuia să dau un răspuns rapid iar eu încă sunt suspendat și nu mi-am lămurit problema cu Pandurii. Important e să se facă lumină în acest caz, să se vadă dacă am făcut sau nu aranjament la meciul cu Universitatea Cluj”, Eugen Pîrvulescu, președinte suspendat Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: