spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPlanuri pentru campania de transferuri la Pandurii

    Planuri pentru campania de transferuri la Pandurii

    Matulevicius va fi vândut la iarnă, cine vine în locul lui?

    Mai sunt cinci meciuri oficiale pentru cei de la Pandurii, după care va veni vacanţa. Ei bine, în acea perioadă moartă din punct de vedere sportiv, conducerea trebuie să facă tot posibilul să întărească lotul cu cel puţin trei transferuri făcute pe posturi cheie. Chiar dacă şefii pandurilor se feresc să vorbească de campania de transferuri există informaţii că oltenii caută să se întărească în toate cele trei compartimente, atac, mijloc şi apărare.

    Trei mutări sigure

    Mihai Prunariu nu se aruncă în declaraţii legate de structura campaniei de achiziţii pe care echipa sa o va face la iarnă. Preşedintele alături de antrenorul Petre Grigoraş studiază piaţa şi analizează toate variantele ce pot fi luate în calcul. Trebuie spus că şi transferurile se vor face după un anumit tipar, să nu-şi închipuie cineva că oltenii sunt dispuşi sau deţin un milion de euro pe care să-l investească în transferuri. Se vor căuta jucători tineri, cu potenţial mare şi care să nu coste mult. Acesta va fi tiparul pentru campania de transferuri. Cert este că târgujienii caută întăriri pentru toate compartimentele. Se caută un fundaş central, un mijlocaş dar şi un atacant, aşa că la iarnă ne putem aştepta şi la câteva veniri la probe de joc. Deocamdată nu se vehiculează nici un nume, dar e clar că oltenii stau la pândă pentru a vâna ceva de calitate.

    Matulevicius pe picior de plecare

    Dintre cele trei posturi, două trebuie neapărat întărite. La nivelul fundaşului central se caută un apărător care să vină şi să poată juca direct titular şi asta pentru că în acea zonă de teren Grigoraş a fost nevoit să improvizeze meci de meci. Şi în atac sunt probleme, Deivydas Matulevicius intră la iarnă în ultimele şase luni, iar gorjenii intenţionează să-l vândă pe o sumă de bani infimă, doar pentru a mai scoate ceva din investiţie. Este aproape sigur faptul că Matulevicius nu va mai evolua din vara viitoare la Târgu-Jiu, ba chiar sunt şanse ca din iarnă atacantul să-şi facă bagajele şi să plece în altă parte unde este dorit. „Există oarecare interes pentru Matulevicius, dar noi aşteptăm oferte concrete”, a comentat Mihai Prunariu. În aceste condiţii, echipa ar rămâne doar în Mihai Roman, pentru că e greu de crezut că Feiz Shamsin va primi prea multe şanse de a juca pe care le va şi fructifica. Oricum, pandurilor le mai trebuie un atacant, iar în iarnă cu siguranţă se va căuta o soluţie.

    Roman rămâne 100%

    Golgeterul pandurilor, Mihai Roman va continua şi din vara viitoare la Târgu-Jiu. „Eu am contract aici pe trei ani, nu mă gândesc să plec, sper să joc cât mai mult la Pandurii şi să o fac cât mai bine. Contractul a fost pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, dar clubul deja m-a înştiinţat că o să-mi prelungească contractul. Încă nu am trecut la negocieri, dar aşa am fost înştiinţat, că-mi va fi prelungit contractul”, a declarat Roman. Acesta este fericit la Pandurii, echipă pentru care a marcat deja şapte goluri. „Mă bucur că am reuşit să marchez 7 goluri până acum, sper să o fac şi de acum încolo, dar mai important este ca echipa să joace de la meci la meci mai bine. Cu atât mai bine dacă eu voi reuşi să marchez meci de meci. Nu este o surpriză că am marcat de şapte ori, eu sunt atacant şi trebuie să-mi fac treaba. Este foarte bine că am marcat şi sper ca prin golurile mele să-mi ajut echipa să câştige puncte, asta e cel mai important”, a încheiat Mihai Roman.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: