spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPleacă Anton, vine Răduţ?

    Pleacă Anton, vine Răduţ?

    Fără a face vreo ofertă oficială pentru Anton, bucureştenii vor să facă un schimb de jucători

    Mihai Răduţ mai are un an de contract cu Steaua, dar este dorit la Pandurii de Petre Grigoraş. Paul Anton este diamantul gorjenilor, un jucător pe care oltenii vor să ia bani mulţi şi care e în atenţia Stelei. Mijlocaşul pandurilor este dorit insistent de Costel Gâlcă la Steaua, însă bucureştenii nu au dat semne că ar dori să-l cumpere pe jucător, aşa că au apărut semnale ce ţin de un eventual schimb de jucători. Steliştii ar vrea să-l cedeze pe Răduţ şi să-l ia pe Anton, însă afacerea ar fi proastă pentru gorjeni care ar ceda un jucător de perspectivă cu unul care anul trecut a frecat tuşa în Ghencea. Această posibilă afacere puică din start.

    Vor bani

    Oficialii de la Pandurii susţin că nu vor neapărat să-l cedeze pe Paul Anton în această vară. „Nu pleacă, foarte bine, continuă la noi, şi aşa avem nevoie mare de el în acest an. E un jucător foarte bun care ne este foarte util. În plus nu există nicio ofertă de la Steaua sau de la alt club pentru Paul Anton”, a comentat unul din oficialii pandurilor. Gorjenii şi-ar dori ca pe acest jucător să ia bani mulţi. Acum vreo şase luni de zile, Eugen Pârvulescu spunea că „Paul Anton este diamantul din curtea noastră, vrem să luăm bani frumoşi pe el, de ce nu să devină cel mai scump transfer al nostru”, spunea Pârvulescu. Ei bine, asta ar însemna ca mijlocaşul să fie cedat cu o sumă de depăşeşte 1,5 milioane de euro, atât cât s-a luat pe Maxim. Cam greu, însă nu imposibil. E clar că oltenii vor să ia bani pe jucător, iar un eventual schimb fără vreo sumă de bani în coada afacerii pică din start. Asta chiar dacă vorbim de un jucător ca şi Mihai Răduţ care este apreciat de Grigoraş. Însă, oltenii s-ar păcăli singuri dacă l-ar ceda pe Anton la schimb cu Răduţ, aşa că este exclusă această variantă.

    Bani plus procente

    Este posibil ca în eventuala tranzacţie între Pandurii şi Steaua pentru cedarea lui Anton să intre şi cedarea lui Răduţ la Târgu-Jiu, plus o sumă de bani. Dacă Răduţ nu va veni la Pandurii, iar Steaua îl va lua pe Anton, atunci bucureştenii trebuie să achite o sumă de bani care nu poate fi mai mică de 700 de mii de euro plus un procent de 20-25% din vânzarea ulterioară a mijlocaşului. Exact la fel ca şi în situaţia lui Pintilii unde gorjenii au luat 700 de mii de euro plus jumătate de milion la vânzarea la arabi.

    Elton a redevenit pandur

    Ieri, oficialii de la Pandurii au reuşit să mai facă un transfer. Mijlocaşul Elton da Silva a redevenit pandur, asta după ce în urmă cu câteva zile dăduse bir cu fugiţii în Ardeal la CFR Cluj unde era ademenit cu un contract mai bun decât la Târgu-Jiu. dar, realizând probabil că acolo are şanse mici să joace, Elton s-a răzgândit subit şi a revenit la Pandurii unde este dorit de Petre Grigoraş. „Am semnat cu Elton pentru un sezon având şi opţiune ca în vara viitoare să prelungim pe încă doi ani. Este un jucător care este pe placul antrenorului Petre Grigoraş, aşa că a revenit la noi şi a şi semnat”, a declarat Mihai Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: