spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPleacă Iordănescu de la Pandurii!?

    Pleacă Iordănescu de la Pandurii!?

    Dacă Iordănescu rămâne, jucătorii importanţi continuă şi ei la Târgu-Jiu

    Mai sunt mai puţin de 30 de zile până ce antrenorul Edward Iordănescu îşi va încheia mandatul la Pandurii. Deocamdată, Edi Iordănescu ezită să se pronunţe dacă va rămâne sau nu, ceea ce nu este deloc în avantajul viitoarei echipe. Dar, nu e de condamnat ceea ce face Iordănescu pentru că acesta aşteaptă să primească garanţii din partea finanţatorilor în ceea ce priveşte partea financiară. Astfel, Edi Iordănescu pune anumite condiţii ce ţin în special doar de echipă. „Nu vreau avantaje pentru mine, vreau ca echipa să aibă linişte, să nu mai ajungem în situaţia de a ne bloca din punct de vedere financiar”, a dezvăluit Iordănescu.

    De ce ezită!?

    sport-01-19Marea problemă a pandurilor este timpul. Undeva la finalul lunii iulie, gorjenii vor juca cel mai probabil în cupele europene, deocamdată nu se ştie exact când va începe sezonul în România, iar asta afectează programul echipei. Indiferent cine va fi antrenor la Pandurii, acesta va avea nevoie de 5-6 săptămâni de pregătire precompetiţională. Asta înseamnă că echipa ar trebui să se reunească undeva în jurul datei de 15 iunie! Trebuie menţionat că până atunci, Iordănescu sau cine va fi antrenor ar trebui să aibă lotul conturat, transferurile făcute, însă marea problemă este că gorjenii depinde de alegerile locale. Cum Consiliul Local şi cel Judeţean sunt membrii fondatori la echipă, este nevoie ca cineva să ia decizii chiar înainte de alegeri, iar în acea perioadă e greu ca cineva să ia decizia neştiind sigur dacă va mai fi sau nu în funcţie. În aceste condiţii, lui Edi Iordănescu îi va fi greu să stea cu cineva la masă şi să discute ce va face. În plus, dacă echipa gorjeană va termina pe podium, în mod clar Iordănescu va avea oferte, însă chiar el spune că nu aleargă după bani, ci după stabilitate şi linişte.

    De ce să plece!?

    Ei bine, lui Edi Iordănescu i s-au oferit aproape toate condiţiile pe care le-a solicitat la semnarea contractului. Acum, tehnicianul va veni la renegocieri cu alte pretenţii, iar principala problemă pe care antrenorul o va ridica va fi terenul doi de antrenament care trebuie făcut. Acel ogor transformat pe post de parcare ar trebui făcut în cel mai scurt timp. Edi Iordănescu a avut parte de susţinerea conducerii, oameni care nu s-au implicat în procesul de pregătire al echipei, aşa cum fac alţi oameni din fotbal. Conducerea pandurilor nu s-au băgat deloc peste antrenor, iar asta este un avantaj. În plus, Edi Iordănescu este tentat să-şi continue munca, să joace cu echipa în cupele europene, un atu demn de luat în seamă.

    Şi-a arătat disponibilitatea să rămână

    În acest moment, chiar dacă a intrat în ultimele zile de contract cu Pandurii, antrenorul ezită să vorbească despre viitorul său pe banca pandurilor. „Nu e momentul potrivit să discutăm despre asta”, spune Edi Iordănescu care a menţionat faptul că „m-am ataşat de aceste locuri”. Până să discute despre viitorul echipei, Iordănescu promite că face totul pentru echipă. „Eu am spus că sunt speranţe că lucrurile se vor îndrepta. Trebuie să fim profesionişti până la capăt, să ducem munca la final, la vară tragem linie şi fiecare poate lua deciziile care le vrea fiecare. Sunt antrenor profesionist, până în ultima zi de contract mă voi dedica acestei echipe”, a comentat Edi Iordănescu. Viitorul este incert, iar Edi Iordănescu trebuie să se decidă în privinţa viitorului până cel târziu la finele lunii mai.

    Dacă rămâne, rămân şi jucătorii

    Nu o dată, ci de mai multe ori, jucătorii de la Pandurii care sunt la final de contract au menţionat că ar accepta să continue doar dacă şi Edi Iordănescu va rămâne la echipă. Este vorba de Liviu Antal, dar şi Cristi Săpunaru, fotbalist care în mod sigur va avea oferte concrete la vară după Euro…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: