spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPleacă Iordănescu!?

    Pleacă Iordănescu!?

    Antrenorul pandurilor a refuzat oferta lui Omonia Nicosia, însă a devenit o ţintă pentru anumite echipe

    La vară, cei de la Pandurii se pot trezi în situaţia de a-şi căuta antrenor. Edward Iordănescu nu a dus şi nu duce nici acum lipsă de oferte, aşa că şi la vară tehnicianul va avea 2-3 variante bune din punct de vedere financiar. Ba chiar va fi pus în dilemă neştiind ce să aleagă, însă este clar faptul că dacă vreo echipă din Vest îl va dori, atunci va alege să meargă acolo. Dar, până la vară, antrenorul vrea să-şi mai „construiască” şi CV-ul, iar o clasare pe podium în Liga 1 ar putea cântări mult. Însă, există şi o variantă prin care Iordănescu să-şi continue munca la Târgu-Jiu. „Nu e timpul să vorbim acum ce va fi la vară”, spune ferm Edi Iordănescu.

    sport-01-13

    Unde merge?

    În vara acestui an, mai exact acum patru luni, Edi Iordănescu a avut pe masă 2-3 oferte clare. „Le-am refuzat pentru că am o muncă începută la Târgu-Jiu pe care vreau să o duc la bun sfârşit”, a spus Edi Iordănescu. Tehnicianul este conştient de faptul că un parcurs bun al echipei în această stagiune va atrage şi mai mult atenţia unor cluburi din străinătate. Fiind vehement în ceea ce priveşte un contract semnat prin lumea arabă, unde ar accepta să ajungă abia peste câţiva ani, lui Iordănescu i s-ar putea ivi la vară oferta unui contract în vest. Doar asta l-ar face pe Edi Iordănescu să plece din România. În ţara noastră, Edi Iordănescu ar avea puţine locuri unde ar putea merge să antreneze fiind ştiut trecutul lui de stelist. Greu de crezut că ar fi luat în vederi pentru a antrena Dinamo sau Rapid, în timp ce la alte echipe nu există stabilitatea de la Pandurii. La Târgu Jiu chiar este un mediu bun lui Iordănescu, aşa că puţine alte echipe din România i-ar putea oferi acest mediu liniştit. Cert este că ultima ofertă a venit din Cipru, de la Omonia Nicosia, echipă care i-a oferit un contract de 200 de mii euro pe sezon şi care nu a fost acceptat de antrenor. Cipru nu este chiar o ţară atractivă pentru antrenorul Iordănescu.

    Iertat de comisii?

    Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu a fost judecat de Comisia de Disciplină, iar sentinţa se va da săptămâna viitoare. „Da, am fost la Ligă în faţa Comisiei. Era dreptul meu de a mă apară şi de a-mi expune opiniile. Am pledat pentru o reparaţie morală. Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în acest meci cu Iaşiul în care am fost dezavantajaţi e normal să fiu judecat şi să fiu iertat. Pe lângă faptul că am suferit o înfrângere care ne-a oprit din seria foarte bună de meciuri pe care o aveam, a fost o înfrângere venită după greşeli de arbitraj. Două greşeli uriaşe împotriva noastră. Chiar le-am spus celor de la Comisie că cer să se facă şi analiza video, exact cum se procedează în străinătate, să se vadă erorile comise pentru că nu este nici aşa cum s-a scris în raportul de joc cum că aş fi fost eliminat pentru proteste repetate. Până în minutul 36 nici nu am intrat în dialog cu arbitrul, nu am fost nici măcar avertizat. A fost un exces de zel, un abuz, lipsă de respect faţă de munca unui antrenor”, a spus Edi Iordănescu. În ceea ce priveşte speranţele , acestea sunt mari. „Aşa că dacă tot a fost distrus un joc să se ia în calcul şi contextul eliminării mele. Sper într-un răspuns favorabil”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Amical cu Liga a 4-a

    Cei de la Pandurii vor juca la finalul acestei săptămâni un meci amical contra unei echipe de Liga a 4-a. „Vom avea un meci amical la finalul stagiului de pregătire de la Bucureşti. Vom întâlni Electroaparataj, echipă de Liga a 4-a. Am căutat adversari la Liga a 2-a, am avut două variante dar au picat, la Liga a 3-a nu am găsit nimic, aşa că trebuia să avem un meci amical”, a declarat Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: