Pleacă Nistor de la Pandurii?

0
7

Impresarul jucătorului nu crede în oferta celor de la Malaga

Dan Nistor este ţinut la Târgu-Jiu de către Marin Condescu. Planul oltenilor este simplu, jucătorul să evolueze în meciurile din cupele europene, iar apoi după ce echipa va fi eliminată Nistor să fie vândut. Planul e sigur pentru că în Europa perioada de transferuri se încheie undeva în jurul datei de 1 septembrie, atunci când deja se ştie care este soarta pandurilor în Europa. Impresarul jucătorului, Lucian Marinescu a declarat că mijlocaşul pe care îl reprezintă de la Pandurii este în atenţia unor echipe din Liga 1. „Nistor este un jucător foarte căutat, sunt câteva oferte, dar trebuie să păstrez confidenţialitatea. El a discutat cu domnul Condescu şi a cerut înţelegere în cazul în care cluburile se pun de acord să-l ajute să obţină un contract mai bun pentru cariera şi familia lui. El intră acum în ultimul sezon de contract cu Pandurii şi şi-a făcut datoria acolo”, a declarat impresarul Marinescu.

Îl vrea CFR-ul

Una din echipele care-l vor pe Dan Nistor este CFR Cluj. Trupa patronată de Arpad Paszkanyi vrea să-l aducă pe jucător în Gruia, dar până la perfectarea transferului mai este mult de negociat. Deja ardelenii au înaintat o primă ofertă declinată de Condescu. Se pare că şi alte echipe din Liga 1 îl vor pe Nistor, Steaua sau Vaslui fiind echipe care îl pot cumpăra pe mijlocaş. Impresarul Lucian Marinescu chiar susţine că sunt oferte clare din Liga 1, şi anunţă că nu crede în oferta celor de la Malaga de care tot pomeneşte Condescu. „Eu ştiu doar că vor să facă o colaborare cu Malaga, dar nu ştiu dacă este un interes real pentru Nistor sau dacă cei de la Malaga doar îl urmăresc. Sunt oferte şi din Liga 1, ar putea să fie CFR-ul, ar putea fi alte echipe”, a mai spus Mainescu.

Condescu spune că doar Malaga îl vrea

În privinţa lui Nistor, Marin Condescu este sigur că jucătorul nu are pe masă decât o singură ofertă. „Nistor şi Vlad nu pleacă pentru că ne-am calificat în Europa. Avem două oferte pentru cei doi, dar nu pleacă nimeni”, a comentat Condescu. Despre ofertele din ţară, Condescu spune doar că sunt speculaţii. „Au mai sunat unii şi alţii să întrebe de un jucător sau altul, dar sunt doar întrebări, nu e nimic concret”, a mai punctat Condescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here