spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPlecări de la Pandurii!?

    Plecări de la Pandurii!?

    sport-01-cmukPandurii Târgu-Jiu nu doar aduce jucători, ci și dă la alte echipe. Astfel, fundașul central Erico da Silva are șanse uriașe de-a părăsi echipa olteană în următoarele zile, brazilianul fiind ofertat de Beitar Ierusalim. Și Mihai Roman se pare că este încă dorit de Steaua, însă bucureștenii se zgârcesc să dea banii ceruți de gorjeni. Oricând mai pot apărea surprize, ba chiar și Paul Anton poate să plece. 

    Erico, spre Țara Sfântă

    În pauza de vară, gorjenii au căutat să se întărească în centrul defensivei, așa că oltenii au adus doi fundași centrali de meserie. În lot mai sunt alți doi fundași centrali, Erico și Șandru, însă primul va pleca de la echipă în următoarea perioadă. Brazilianul de 25 de ani urmează să fie  împrumutat pentru un sezon în prima ligă din Israel la  Beitar Ierusalim, echipă care poate active după acest an clauza de cumpărare ce se cifrează la 400 de mii de euro. Asta se va întâmpla doar la anul, până atunci fundașul trebuie să-și reintre în ritm pentru că vine după un an de pauză competițională în care a stat pe tușă din pricina unei accidentări serioase suferite în prima etapă a sezonului trecut. 

    Mutarea în Israel se va face prin intermediul impresarei Ana Maria Prodan, aceeași care l-a și adus la Târgu-Jiu. Erico da Silva joacă în Liga 1 din 2013, perioadă în care a evoluat în 67 de partide având și șase goluri marcate. 

    Antrenorul echipei gorjene, Edi Iordănescu a comentat și el mutarea lui Erico în Israel confirmând faptul că nu se putea opune transferului. „Există posibilitatea asta foarte mare, dar cu condiția să se prelungească  contractul cu Pandurii. Dacă prelungește contractul merge împrumut un an de zile. Oarecum mă bazam pe el, dar nu imediat. E și interesul clubului și al jucătorului și nu mă pot opune. E și suma respectivă și în zilele astea e greu să iei banii ăia. El poate să confirme și cu 400.000 euro luăm 10 jucători”, a mai spus Iordănescu. 

    Roman spre Steaua?

    Gorjenii îl pot pierde și pe Mihai Roman, atacant care în continuare se află pe lista de cumpărături a Stelei. Bucureștenii așteaptă răspunsul de la un vârf, iar dacă acesta va refuza, atunci în Ghencea ar putea ajunge Mihai Roman. Problema cea mare este că bucureștenii nu s-au aruncat cu banii pentru a-l lua pe Roman. „Pentru Mihai Roman n-am primit o ofertă mai mare de 300.000 de euro în această vară. Noi plecăm de la 600.000 de euro în negocieri”, spune Narcis Răducan. 

    Este foarte posibil ca cei de la Steaua să încerce să se folosească pe Neagu la parafarea transferului lui Roman, târgujienii fiind deciși să-l ia pe mijlocașul steliștilor. „Edi Iordănescu îl apreciază foarte mult. Am solicitat un împrumut, cu opțiune de cumpărare. Am discutat cu el și avem un acord, dar depinde de Steaua. Deocamdată, Steaua nu vrea să-l dea, urmează să mai discutăm”, a mai declarant Răducan. 

    Problemele pandurilor

    Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu are toate motivele să fie nemulțumit de modul cum decurge pregătirea noului sezon. „Cu pregătirea suferim în continuare. Dacă e normal să nu avem ritm datorită perioadei la care au contribuit și meciurile amicale destul de modeste care nu m-au mulțumit, cel puțin la acest ultim joc s-au făcut eforturi foarte mari să găsim adversari, inclusiv în străinătate, problema mai mare e acum de uniformizare a pregătirii. Jucătorii vin în rate, fiecare la alt nivel, trebuie să vezi unde este”, a declarat antrenorul pandurilor. 

    Acesta merge mai departe și spune se fac eforturi mari pentru a pune la punct totul. „Sunt eforturi foarte mai pe care trebuie să le facem noi stafful, problema nu e neapărat de efort, problema e că e imposibil să-i aduci la același nivel, măcar fizic să fie bine”, a încheiat Edi Iordănescu. 

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: