spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPodiumul, ţinta pandurilor

    Podiumul, ţinta pandurilor

    Edi Iordănescu susţine: „Ne vom juca şansa noastră…locul 3 este onorabil”

    Pandurii ar fi avut posibilitatea ca în acest moment să se afle în lupta la titlu. Totul s-a dărâmat în decurs de o săptămână, remizele cu Astra şi ASA cântărind enorm. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Pandurii este departe de primele două poziţii din clasament, aşa că obiectivul realist pentru aceste runde ar fi ocuparea locului 3. „Din punctul meu de vedere ne batem trei echipe pentru locul 3, noi, Dinamo şi Viitorul”, spune antrenorul pandurilor.

    sport-01-14

    Ce luptă!

    Lupta pentru primele două locuri se va da între Steaua şi Astra. „Mă interesează mai puţin cine câştigă, să câştige cine e cel mai bun. Au şi meci direct, se va vedea ce nivel are fiecare. Oricine se poate impune”, spune Edi Iordănescu resemnat că echipa lui nu este angrenată în această luptă pentru supremaţie.
    Preocuparea antrenorului de la Pandurii este legată în principal de ocuparea locului 3 la finele stagiunii. „Contează mult ce se va întâmpla la Constanţa. La un rezultat pozitiv acolo, atunci avem asigurat locul 4, apoi ne vom lupta cu Dinamo pentru locul 3. Cred că locul 3 este o ţintă realistă, un loc onorabil pentru o echipă nou formată. Dar rămâne regretul că se putea mai mult”, a mai declarat Edi Iordănescu.

    Trei se bat pe locul 3

    Steaua şi Astra se bat pentru primele două locuri, iar alte trei echipe par să fie angrenate în lupta pentru locul 3. Dinamo, Pandurii şi Viitorul vor încerca în etapele rămase să ocupe ultima poziţie pe podium. Din păcate pentru gorjeni, Dinamo pare să fie favorită în a ocupa această poziţie prin prisma faptului că acolo există linişte financiară. Însă, meciul direct dintre Pandurii şi Dinamo va avea loc la Severin, aşa că la o victorie a pandurilor, aceştia vor trece peste „câinii roşi” în clasament. „Noi, Dinamo şi Viitorul suntem în luptă pentru locul 3. E foarte important ce vom face noi la meciul de la Constanţa, avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-i ţine pe cei de la Viitorul sub noi la un anumit număr de puncte. Apoi vine meciul direct cu Dinamo şi este obligatoriu să ne impunem”, a comentat Iordănescu.

    Aveau speranţe

    Acesta spune că ultimele etape vor fi infernale, dar echipa sa va juca şi va încerca să pună puncte în clasament neinteresând-o lupta la titlu. „Noi încercăm să jucăm şansa noastră şi cu Steaua şi Astra, vrem să adunăm puncte să terminăm cât mai bine. Ne aşteptam că vor fi meciuri grele în play-off. A intervenit presiunea, speranţa că am putea termina cât mai sus în clasament. Poate nu am gestionat destul de bine această perioadă, dar sincer, am pierdut un singur meci dintr-un penalti discutabil. Cu ASA am câştigat de trei ori, nu primisem nici un gol, dar acum am recuperat şi am făcut 3-3”, mai spune Edi Iordănescu.

    Dezavantajaţi de punctaj

    Pentru a ocupa un loc cât mai bun, cei de la Pandurii trebuie să aibă la final în clasament cu un punct mai mult decât adversarii. La egalitate de puncte între 2 sau 3 echipe, Pandurii este dezavantajată urmând a i se lua acel punct acordat la startul play-offului. În aceeaşi situaţie se află şi Astra Giurgiu, echipă care la rându-i a beneficiat de rotunjirea punctajului după împărţirea punctajului la jumătate.

    Mici supărări în lot

    Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu a recunoscut faptul că sunt anumiţi jucători care sunt nemulţumiţi pentru că în acest sezon mai mult au frecat tuşa decât au jucat. Asta a afectat şi partea financiară, ştiindu-se că recent au fost achitate primele către jucători. „Sunt şi anumiţi jucători nemulţumiţi pentru că nu au jucat şi nu aveau de luat foarte mulţi bani. Este o discrepanţă mare între unii jucători şi alţii, dar s-a mai liniştit situaţia. Cine nu mai suportă, să ia geanta şi să plece”, a comentat Edi Iordănescu. Tot antrenorul a menţionat faptul că pentru rundele viitoare este posibil să apară ceva schimbări în echipă. „E posibil să apară schimbări la nivelul primului 11, poate unii care au jucat mai puţin, dar nici prea mulţi pentru că ruiscăm să nu avem ritm de joc”, a încheiat Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: