spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPolitica pașilor mărunți la Pandurii

    Politica pașilor mărunți la Pandurii

    Pintilii și Nistor vor mai întâi să scape de zona retrogradării după care se gândesc și la obiective mai îndrăznețe

    Nu doar antrenorul Edi Iordănescu este moderat în declarații ci și jucătorii pandurilor. „Sunt trei puncte importante câștigate la CFR, dar nu am realizat nimic”, spune Mihai Pintilii. Mijlocașul pandurilor își dorește ca echipa lui să aibă continuitate, să joace bine și să câștige meciuri. „Vreau să continuăm pe aceeași linie, să urcăm în clasament, însă mai e mult de muncă”, spune mijlocașul de echipă națională, venit la Târgu-Jiu sub formă de împrumut.

    Au prins încredere

    Dacă după meciul pierdut acasă cu CS U Craiova, gorjenii nu degajau o prea mare încredere la nivel declarativ, acum, după victoria de la Cluj situația s-a schimbat puțin. „Orice punct câștigat e important, dar noi vrem trei puncte din fiecare meci. Și ca joc se vede că echipa crește de la meci la meci și sunt sigur că o să îmbunătățim și mai mult jocul. Însă, suntem la început”, a mai adăugat Pintilii. În acest moment, atât antrenorul cât și jucătorii spun că principalul obiectiv estre salvarea de la retrogradare. „Vrem să urcăm în clasament pentru a avea liniștea necesară. Mai avem nevoie de 2-3 victorii pentru a fi mai liniștiți. Din punctul meu de vedere suntem la retrogradare, ne luptăm să evităm retrogradarea”, spune Mihai Pintilii. Acesta este completat de Dan Nistor. „Este o atmosferă plăcută, trebuia să câștigăm și cu Craiova și era și mai plăcută. Evoluția echipei a fost foarte bună la meciul cu CFR, avem o echipă destul de bună. Încet urcăm acolo unde ne este locul”, a spus Nistor.

    Vor să lege victoriile

    Jucătorii pandurilor recunosc că dacă vor continua să joace bine și dacă vor obține rezultate se poate ajunge în situația în care Pandurii să se califice în Europa. „Am venit să joc, vreau să ajut Pandurii, pe mine mă ajută Pandurii. Aici e un grup foarte unit, ca să poți reuși trebuie să fii ca o familie. Dacă peste 4-5 etape vom fi sus ne vom bate pentru Europa. Însă, deocamdată contează unde suntem acum”, spune Pintilii. Și Nistor este pe aceeași lungime de undă. „Dacă vom juca bine vom urca în clasament, o să fim figura frumoasă a returului. Dacă legăm 2-3 victorii sperăm la un loc în Europa”, a spus și Nistor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: