spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPortarul Dragomir a plecat, cine e titular?

    Portarul Dragomir a plecat, cine e titular?

    Andrei Maioreanu caută un alt portar: „Orice jucător poate fi înlocuit, Dragomir a dat dovadă de lipsă de seriozitate”

    Florin Dragomir a fost un pion extrem de important în angrenajul echipei Energia. Portarul a câştigat de unul singur câteva meciuri, a dat siguranţă echipei, iar plecarea lui lasă un gol imens în echipa olteană. Dragomir a fost portarul titular, a apărat ca titular în majoritatea meciurilor, aşa că târgujienii trebuie să-şi caute un portar titular. Plecarea lui Dragomir este catalogată de preşedintele Andrei Maioreanu drept o „lipsă de seriozitate”. Nici Maioreanu şi nici Dragomir nu au spus clar de ce ambele părţi s-au despărţit. Nimic nu e clar.

    Varianta lui Dragomir: banii

    Portarul Florin Dragomir nu şi-a prelungit contractul cu oltenii. S-a antrenat deja două săptămâni cu oltenii, dar degeaba. „Mi s-a promis ceva de către domnul Gore Popescu. Mai multe nu mi-au convenit, dar în primul rând a fost vorba de bani. O altă echipă mi-a propus un contract mai mare şi e vorba şi de probleme familiale. Într-un fel, e bine că a venit domnul Maioreanu pentru că se luptă pentru băieţi. Înainte nu a fost aşa. Cu păcăleli nu se poate. Aşa ne facem şi noi că jucăm, trebuia să păcălim şi noi că jucăm şi ei că ne plătesc. Îmi pare foarte rău că plec de la Energia, dar acum nu mai e cale de întoarcere. Sper ca viitorul meu să fie mai bun în continuare. Nu am să pun ghetele în cui, cât mai pot, o să mai trag”, a comentat Dragomir. Portarul susţine că nu a avut nicio problemă cu antrenorul. „Antrenorul a fost pentru mine ca un prieten, am putut discuta orice, atât cu Liviu Andrieş cât şi cu Geamănu. Am avut o relaţie foarte bună. Le doresc băieţilor baftă şi cred că vor termina între locurile 6-8. Poarta nu rămâne descoperită, eu am mare încredere în Rădulescu”, spune Dragomir.

    Părerea oficialului

    De partea opusă, Andrei Maioreanu spune că habar nu are de ce Dragomir a decis să plece. „Nu mi-a lansat nicio sumă, aşa că nu pot vorbi de bani. Doar de faptul că portarul a spus că permanent Gore Popescu i-a promis bani la fiecare semnare de contract. Dragomir nu a respectat acordul de principiu, a dat dovadă de lipsă de seriozitate”, a comentat Andrei Maioreanu. Oficialul Energiei spune că va căuta variante pentru a acoperi plecarea lui Dragomir. „Orice jucător poate fi înlocuit. Anul acesta ne pregătim nucleul pentru sezonul următor, însă e clar că vom găsi variante. Avem ceva opţiuni, propuneri, e vorba de jucători comunitari”, a mai spus Maioreanu.

    Paşek pus consilier la echipă

    Maioreanu e stăpânul secţiei de handbal de la Energia. A dat drumul la modernizări la club, acesta solicitând birou unde să se instaleze, aşa că a adus o echipă de muncitori care să modernizeze două încăperi ce revin echipei de handbal. Tot Maioreanu a mai stabilit ca Mircea Paşek să ocupe postul de consilier sportiv la secţia de handbal, acolo unde foarte uşor putea îndeplini această funcţie Adrian Eremia. Acesta a fost eliminat de la secţia de handbal alături de Florin Guşatu, însă disponibilizarea celor doi a fost anulată de Dan Cumpănaşu care i-a cooptat la secţia lui de baschet. De fapt, Maioreanu vrea să schimbe totul din temelii şi să elimine orice are legătură cu trecutul, implicit cu Gore Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: