spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPractică sporturi extreme urbane! Un grup de tineri vrea să organizeze un...

    Practică sporturi extreme urbane! Un grup de tineri vrea să organizeze un concurs la Târgu-Jiu

    skateboardSunt pasionaţi de sporturi extreme urbane şi vor să organizeze la Târgu-Jiu un concurs de amploare la care să participe tineri din toată țara, care împărtășesc aceleași pasiuni. Este vorba de un grup de târgujieni care practică skatebording, bike și role. Potrivit site-ului cult-ura.ro, competiţia ar urma să se desfășoare pe skate-park-ul amenajat pe insulița de pe Jiu.

    „Târgu-Jiu Riders” este format din opt tineri practicanţi de sporturi extreme urbane. „Ne dorim ca aceste sporturi să nu moară, iar skate-park-ul amenajat pe insulița de pe Jiu să fie folosit și să atragă cât mai mulți tineri. Tocmai din acest motiv ne-am gândit să organizăm un «contest» pentru toți tinerii pasionați din țară. Pentru mine, skatebording-ul este sportul care mă face să zâmbesc în fiecare zi. Este o modalitate de a-ți petrece timpul liber și să te distrezi, decât să stai prin baruri, cluburi sau în fața calculatorului”, a spus Narcis Frunzaru, 21 de ani, student la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I” din Timișoara, care studiază în prezent în Georgia, într-un schimb de experiență. Acesta își dorește ca evenimentul să se desfășoare pe data de 1 august. „Atunci vor termina cu examenele și este vacanță”, ne explică Narcis, care practică skatebording-ul de șase ani.

    Tinerii spun că au purtat deja discuţii la clubul Interact din Târgu Jiu în vederea organizării acestui concurs şi speră să primească sprijin şi de la autorităţile locale. „Nu am discutat cu autoritățile locale, pentru că nu am găsit o cale să comunicăm, dar cerem ajutorul pentru a organiza acest eveniment. Noi nu avem experiență în privința organizării de evenimente și, din acest motiv, solicităm sprijinul celor care ne pot sprijini. Dorința noastră este de a promova aceste sporturi și orașul nostru, orașul lui Brâncuși”, a mai spus Narcis.

    Petiţie online

    Din dorinţa de promovare a acestor sporturi extreme, tinerii au iniţiat şi o petiţie online, reuşind să strângă peste 100 de semnături. „Orașul Târgu-Jiu dispune de un skate-park cu niște elemente destul de bune pentru sporturile urbane, dar niciodată nimeni nu și-a dat interesul de a organiza un concurs destinat pasionaților sporturilor urbane. Prin această petiție vrem organizarea unui contest urban, pentru a influența mulți puști să se apuce de aceste sporturi urbane minunate și să lase calculatorul și să influențăm lumea prin spiritul nostru. Să nu lăsăm ca aceste sporturi să moară în orașul Târgu-Jiu”, a mai spus Narcis.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: