spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPreședinte nou la Pandurii: Narcis Răducan!

    Președinte nou la Pandurii: Narcis Răducan!

    Edi Iordănescu a făcut propunerea: Narcis Răducan – președinte, finanțatorii și-au dat acceptul

    Înlăturarea lui Eugen Pîrvulescu este cusută cu ață albă, o făcătură ce miroase urât. Ceva necurat s-a întâmplat acolo în interiorul clubului, cert fiind faptul că Eugen Pîrvulescu a fost sacrificat. Rămâne probabil o formalitate de realizat până ce va fi și înlăturat definitiv, în locul lui fiind adus deja un alt om de fotbal. Este vorba de Narcis Răducan, cel care își va trece în CV al 8-lea club pe care îl conduce. Steaua, Unirea Urziceni, Oțelul Galați, Viitorul, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și ASA Târgu-Mureș au fost cele șapte echipe unde a avut funcție de conducere. Acum, Răducan își va trece în CV și Pandurii, echipă cu care a anunțat că vrea să facă performanță. Începe o nouă epocă…

    sport-01-5

    Ofertat de antrenor

    După ce Eugen Pîrvulescu a fost tras pe dreapta fiind suspendat din funcție pentru trei luni de zile, funcția de șef la echipă a fost preluată de Mihai Stelescu în calitate de interimar. Era evident că totul este doar pentru o perioadă scurtă, și se demonstrează că așa este. Întrebat ieri cine i-a făcut primul propunerea de-a veni la Pandurii, Narcis Răducan a răspuns sincer și l-a indicat pe antrenorul Edi Iordănescu. „Primul cu care am vorbit a fost Edi, dar am ținut legătura și ci Ion Călinoiu și Laurențiu Ciurel și dumnealor m-au invitat la Târgu-Jiu pentru discuții”, a declarat ieri Narcis Răducan. Devine din ce în ce mai clar că între Edi Iordănescu și Eugen Pîrvulescu nu au fost niciodată relații foarte strânse. De ce s-a amestecat Iordănescu în face lobby pentru Răducan în condițiile în care ar fi fost mulțumit de capacitatea de conducere a interimarului Mihai Stelescu, asta potrivit chiar vorbelor antrenorului? Oricum, Iordănescu a dovedit faptul că este un fin dribleur…

    Zis și făcut, Narcis Răducan a lăsat ASA Tg. Mureș, echipă care a terminat pe locul 2 în spatele campioanei en-titre Steaua și a acceptat să vină la Târgu-Jiu. Atras de faptul că la Pandurii nu sunt probleme mari cu banii, dar și de faptul că ar urma să lucreze cu Edi Iordănescu, Narcis Răducan a bătut palma pentru a prelua Pandurii, semnătura urmând să o pună după o nouă serie de negocieri în care se va discuta mai mult de partea financiară. „Sunt discuţii avansate, am venit cu plăcere la aceste negocieri, sunt multe lucruri atractive din punct de vedere al unui manager, faptul că fotbalul este foarte iubit aici, s-au făcut câteva performanţe importante în ultimii ani şi văd că toată lumea vorbeşte aceeaşi limbă. Pentru mine este şi un avantaj că aş lucra cu Edi Iordănescu, îl apreciez foarte mult, am lucrat împreună la Steaua şi văd că a trecut de testul acela de foc pe care trebuie să îl treacă orice tânăr antrenor, a făcut lucruri minunate în această a doua parte a campionatului la Pandurii. Eu cred că putem face treabă foarte bună”, spune Narcis Răducan.

    Mai mult, Răducan spune că preluarea funcției de șef la Pandurii este benefică în cariera lui. „Cred că am experienţa necesară să facem împreună performanţă şi la Târgu Jiu. Fără îndoială că acesta e un pas înainte, am acumulat experienţă, vorbim de un oraş care este foarte aproape de echipă şi chiar dacă există dezavantajul ca în prima parte sau cel puţin în prima parte a mandatului să nu jucăm la Târgu Jiu, ţinând cont de proiectul minunat cu noul stadion, eu cred că suntem capabili să facem performanţă şi vom trece rapid la treabă. M-am adaptat modelului de manager cerut în România, nu mai este timp de proiecte pe termen lung, trebuie rezultate imediate”, a mai spus Răducan.

    Vrea libertate totală

    Joi dimineața, Narcis Răducan venit la club însoțit de un anume Ioana Dorin, un no name în fotbalul românesc și cel care i-a declarat război lui Pîrvulescu. Același personaj a vrut să conducă și clubul, dar acum ar cam trebui să se teamă dacă este să ne luăm după declarația lui Răducan. Acesta din urmă a anunțat că vrea mână liberă la club, așa că Ioana ar trebui să se ocupe de acum de contabilitate. „Îl felicit pe Eugen Pîrvulescu pentru ce a făcut aici şi sunt convins că prin tinereţea şi experienţa pe care o am vom updata performanţele şi poate facem ceva şi în privinţa trofeelor în următoarea perioadă. Am pus condiţii normale, unele dintre ele din fericire există, e vorba de stabilitate financiară, este foarte important, nu sunt genul care cere milioane pentru transferuri, este mai important să existe stabilitate şi atunci când eşti bine organizat poţi să faci lucruri minunate şi cu bani mai puţini. A fost o condiţie primordială aceea de a avea autoritate totală în club, sigur că va exista o comunicare permanentă cu factorii de decizie (n. edacșiei: a se citi finanțatori), dar voi avea autoritatea necesară să iau deciziile care le cred că ne vom atinge obiectivele”, a încheiat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: