spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrestaţie modestă, rezultat bun!

    Prestaţie modestă, rezultat bun!

    Târgujienii nu au convins, au jucat slab, dar au câştigat un punct

    După victoria convingătoare în faţa celor de la CSMS Iaşi, Pandurii a mers cu planuri măreţe la meciul de la Ploieşti cu Petrolul. „Trebuie să avem continuitate, o echipă este valoroasă când reuşeşte să înlănţuie rezultate bune”, spunea Edi Iordănescu înainte de meci. Dar, calculele de acasă nu s-au prea potrivit cu cele din târg, dar într-un final gorjenii pot să se declare mulţumiţi de remiza cu Petrolul. Nu a fost victorie, dar nici înfrângere, ci o remiză care aparent îi mulţumeşte pe olteni.

    sport-02-10

    E bun şi egalul…

    Pandurii a avut un nou examen important în Liga 1 pe care l-a picat la impresia artistică. Echipa noastră a jucat slab, mai ales primele 45 de minute în care nu a avut pic de agresivitate fotbalistică. Un joc haotic în atac, erori în construcţia fazelor ofensive, dar şi în apărare. Gazdele au avut în primele minute câteva şarje care din fericire pentru olteni nu au avut finalitate şi asta datorită lui Mingote care a reuşit să pareze şuturile adversarilor. Dar şi îngerii au demonii lor spune o melodie la modă în acest moment în România, aşa că din îngerul păzitor, Mingote s-a transformat în gropar pe final de repriză când a greşit nereuşind să iasă pe centrare, aşa că Moussa a marcat cu capul. Golul picat pe final de act era răsplata fotbalului pentru modul cum echipa gorjeană a tratat primul act. La 0-1, Iordănescu nu mai avea ce pierde, aşa că a intrat nervos în vestiar, a căutat să-i certe dar în acelaşi timp să-i mobilizeze pe jucători pentru ceea ce urma să se întâmple mai departe. „Meciul nu e încheiat, putem reveni, dar schimbaţi-vă atitudinea”, a fost mesajul care a fost auzit de jucători la pauză.

    Şi, meciul s-a schimbat, echipa lui Edi Iordănescu reuşind să joace altceva, să fie mai combativă, mai decisă în lupta pentru balon, mai preocupată de fotbal. Gazdele au continuat să aibă posesia, dar pe contră oltenii erau periculoşi. În plus, Edi Iordănescu a schimbat şi în teren, iar introducerea lui Nicoară în locul lui Nistor a reaprins meciul. Ei bine, în minutul 59, la două minute de la intrarea pe teren. Nicoară a obţinut un penalti după un duel cu Peteleu, centralul Radu Petrescu dictând penalti. Mihai Roman a luat mingea, a şutat în stânga portarului şi a marcat pentru 1-1. Gazdele erau în corzi, au încercat să se arunce peste olteni, însă mai aproape de gol au fost tot elevii lui Edi Iordănescu. Vitezistul Nicoară a plecat pe stânga, a centrat în careu, iar Roman din situaţie de singur cu portarul a preferat o foarfecă laterală, însă mingea a trecut pe lângă. „Dacă am fi marcat, probabil am fi câştigat, dar era nemeritat”, a recunoscut la final Iordănescu. Meciul a continuat, gazdele au încercat să dea lovitura, dar şuturile nu au prins cadrul porţii oltene. S-a terminat 1-1, rezultat care îi mulţumeşte pe olteni, însă nu şi pe ploieşteni.

    „Sunt supărat pentru că am pierdut două puncte, din nou. Şi din nou din vina arbitrilor. Am avut penalty, am avut mai multe cornere pe care nu ni le-a dat. Degeaba muncesc băieţii… Am avut faulturi nedate la marginea careului. Noi jucăm foarte bine, puteam câştiga toate meciurile de până acum. Dar arbitrii nu ne lasă să câştigăm”, Tibor Selymeş, antrenor Petrolul Ploieşti

    Petrolul Ploieşti: Pecanha – Peteleu (Hassan ’72), Tudose, Benga, Rippert – L. Marinescu, Bucşa – Farina (Nepomuceno ’62), Zoubir (Rusu ’85), Varga – Moussa. Antrenor: Tibor Selymes.
    Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Vasco Salgado, Şandru, Momcilovic – Mrzljak, Anton (Droppa ’75) – Răduţ, Nistor (Nicoară ’57), Hora (Ciucur ’80) – M. Roman. Antrenor: Edward Iordănescu.
    Cartonaşe galbene: Varga ’27, Moussa ’40, Tudose ’53 / Anton ’27, Unguruşan ’61, Momcilovic ’85, Nicoară ’88, Mingote ’90
    Arbitri: Radu Petrescu – Octavian Şovre, Ovidiu Artene – Adrian Viorel Cojocaru
    Observatori: Alexandru Deaconu, Valer Şulea.
    Spectatori: 5.500

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: