spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrimăriile din Gorj se întrec la minifotbal! A început etapa a II-a...

    Primăriile din Gorj se întrec la minifotbal! A început etapa a II-a a campionatului județean

    Începe Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, etapa a doua! După jocurile etapei inaugurale a ediției a XII-a a Campionatului de minifotbal, urmează acum etapa a doua, cu meciuri interesante. Pe 7 octombrie va începe și a doua ediție a Campionatului Primăriilor din județul Gorj.

    Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea competițiilor de minifotbal desfășurate în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu a decis ca al doilea campionat al noului sezon, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, ediția a II-a, să înceapă sâmbătă 7 Octombrie. Ședința tehnică la care vor participa delegații echipelor are loc miercuri, 4 Octombrie, de la ora 19:00. Prima etapă a noului sezon de minifotbal la Dolce Vita a produs meciuri echilibrate, scoruri strânse și o rivalitate interesantă în ceea ce privește desfășurarea sezonului, transmit organizatorii. Runda a doua este deschisă vineri seara de un meci foarte puternic, între campioana ultimelor două sezoane, Dream Team Târgu Jiu și medaliată cu bronz din sezonul trecut, ISU Gorj. Dream Team a pornit cu un egal în prima etapă, 4-4 cu Real Târgu Jiu în timp ce băieții de la ISU au bifat deja primele puncte, după 4-1 cu debutanții de la Mica Frăție. Patru jocuri se vor desfășura în sesiunea de sâmbătă. Primul dintre ele, de la ora 17:00, aduce față în față vicecampioana ultimelor două sezoane, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu și Primăria Rovinari. Un meci foarte interesant mai ales având în vedere că ambele echipe vin după eșecuri în prima rundă, 2-3 cu Karma Târgu Jiu respectiv 3-4 cu Farmacia Victoria.

    De la ora 18:00 este programat duelul dintre Minprest Rovinari și Mica Frăție. Echipă cu vechime în campionat, Minprest are un punct după prima rundă grație unui egal venit la ultima fază a meciului cu Provincialii, scor 2-2, în timp ce Mica Frăție caută primele puncte din noul sezon, fiind învinsă în prima rundă, 1-4 de ISU Gorj. Tot sâmbătă, de la ora 20:00, se va disputa duelul dintre Karma Târgu Jiu și Profi Târgu Jiu, două dintre performerele primei etape. Karma a furnizat surpriza debutului de campionat, 3-2 cu Peppy Dolce Vita Târgu Jiu în timp ce Profi, la primul meci din istorie în Campionatul Județean, a trecut clar, scor 4-1 de Primăria Bîlteni. Ziua de sâmbătă se încheie cu jocul de la ora 21:00 dintre Real Târgu Jiu și Provincialii, echipe care au câte un punct la zestre după remizele din prima rundă cu Dream Team Târgu Jiu respectiv Minprest Rovinari. Etapa se încheie duminică de la ora 18:00, odată cu jocul dintre Primăria Bîlteni și Farmacia Victoria, meci în care farmaciștii pornesc ca favoriți. La minifotbal, însă, totul e posibil.

    Program, etapa 2, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

    Vineri, ora 22:00 ISU Gorj – Dream Team Târgu Jiu

    Sâmbătă, ora 17:00 Primăria Rovinari – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu

    Ora 18:00 Minprest Rovinari – Mica Frăție

    Ora 20:00 Karma Târgu Jiu – Profi Târgu Jiu

    Ora 21:00 Real Târgu Jiu – Provincialii

    Duminică, ora 18:00 Primăria Bîlteni – Farmacia Victoria

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: