spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrimele mutări: Răduţ-100%, Mamele-70%

    Primele mutări: Răduţ-100%, Mamele-70%

    Fundaşul de la Concordia Chiajna, Iulian Mamele este aproape de a semna cu Pandurii Târgu-Jiu. Apărătorul este dorit la echipa olteană de Petre Grigoraş, iar până duminică seara se aşteaptă răspunsul fundaşului. Căpitanul trupei din Chiajna în turul campionatului, Mamele a intrat în vizorul oltenilor care vor să-şi betoneze apărarea cu acest jucător. Până acum oltenii au rezolvat un transfer, împrumutul lui Mihai Răduţ la Târgu-Jiu pentru un an.

    Răduţ, dorit de Grig

    Petre Grigoraş l-a vrut mult pe Mihai Răduţ la Târgu-Jiu. „L-am dorit pe Răduţ şi în iarnă, dar nu s-a putut. E bine că vine şi acum. Cred că Răduţ poate reprezenta o variantă pentru Pandurii. E clar că nu joacă ce juca Pintilii, dar se poate plia pe jocul nostru, poate crea concurenţă la mijloc. Şi în plus e un jucător pe placul meu din punct de tehnico-tactic. Şi cred că şi el vrea să demonstreze că are valoare, că nu merita să fie dat la altă echipă”, a comentat Grigoraş. Acesta este şi pariul lui Condescu. „Noi sperăm ca Mihai Răduţ să se adapteze bine la Târgu-Jiu şi să facă un sezon bun cu Pandurii. Este un prim transfer pe care Pandurii îl perfectează pentru noul sezon pentru că avem nevoie de întăriri pentru a completa lotul”, a declarat Condescu.

    Mai promit mutări

    Preşedintele pandurilor vrea să se ţină de cuvânt în faţa lui lui Grig. Astfel, înainte de vacanţă oficialul i-a promis lui Grig că-i va aduce jucătorii de care are nevoie, iar acum pare să continue pe aceeaşi linie. „Ne vom concentra în continuare asupra aducerii unor alţi jucători cu care antrenorul Petre Grigoraş doreşte să completeze lotul”, a mai completat Condescu. Şi preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu spune că se vor face transferuri în zilele viitoare. „Poate vom semna cu unul-doi jucători. Nu ştiu sigur. suntem în discuţii avansate, avem unele contacte. Vom merge în Portugalia să vedem doi jucători care vor juca într-un meci de baraj de promovare în Liga a II-a, vedem ce vom face acolo. Avem şi piste din România”, a mai comentat şi Pârvulescu.

    Mamele aproape pandur

    Gorjenii insistă şi pentru aducerea unui fundaş central. În capul listei de achiziţii este Iulian Mamele, apărător care a evoluat la Concordia Chiajna. „E o variantă. Aşteptăm răspunsul de la el”, susţin cei de la Pandurii. prin aducerea lui Mamele din postura de liber de contract se încearcă întărirea compartimentului defensiv. „Recunosc, Mamele e un jucător interesant, este una din pistele noastre, dar nu e nimic sigur”, a spus Eugen Pârvulescu.

    Maxim a debutat cu victorie la naţională

    Convocat la naţionala mare de Victor Piţurcă, Alexandru Maxim a şi debutat sub tricolor în victoria României cu 1-0 în deplasarea din Austria. Pandurul a intrat în minutul 82 al meciului înlocuindu-l pe Gabi Torje, a evoluat în partea dreaptă şi a avut câteva acţiuni. Pe final de meci, Maxim a fost faultat de două ori extrem de dur de un adversar, însă de fiecare dată s-a ridicat şi a continuat jocul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: