spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrimele teste pentru Energia

    Primele teste pentru Energia

    Echipa de handbal masculin Energia Pandurii începe, în acest week-end, seria meciurilor amicale. Gorjenii vor participa la două turnee, Baia Mare şi Odorhei, apoi la seria meciurilor de verificare vor mai fi adăugate alte două amicale la Târgu-Jiu. În toate aceste amicale, antrenorul Liviu Andrieş are misiunea de-a omogeniza lotul care a rămas la Energia, astfel încât în campionat gorjenii să fie o nucă tare.

    I-a rupt cu pregătirea

    Conştient că valoric echipa sa nu excelează, Andrieş vrea să echilibreze balanţa printr-o pregătire fizică. Astfel, din punctul de vedere al lui Andrieş, trupa sa trebuie să fie una rea, pregătită fizic şi dispusă să alerge mult. „Suntem puţini, dar sufletişti. Intrăm pe teren să ne jucăm şansa la fiecare meci”, spune pivotul Paul Giotoiu.
    Şi Andrei Păiuş simte o schimbare de stil a Energiei. „Cred că o să fie mai multă dăruire, devotament, o să se schimbe ceva în imaginea echipei. Am fost mai blânzi până acum”, a mai susţinut şi Păiuş.
    Toate aceste impresii s-au desprins în mintea jucătorilor din pregătirea făcută de Andrieş. Acesta a şi menţionat, încă de la început, că nu va face rabat de la o pregătire fizică dură, care se va dovedi utilă mai târziu în campionat.

    Examene în teren

    În prima fază, rezultatele din jocurile amicale nu-l prea interesează pe Liviu Andrieş. „Pun accent pe apărare şi faza a doua. În perioada aceasta vreau să văd unde suntem din punct de vedere fizic. Trebuie să mă intereseze şi rezultatele, dar sincer urmăresc altceva. Nu pun accent pe rezultate, o să încerc să le dau la toţi posibilitatea să joace, că doar sunt amicale”, a comentat Liviu Andrieş.

    Programul jocurilor:

    Sâmbătă:
    Ora 09.00: Energia Pandurii – Potaisa Turda
    Ora 12.30: Minaur Baia Mare – KT Balmazujvarosi
    Ora 17.30: Potaisa Turda – KT Balmazujvarosi
    Ora 19.30: Minaur – Energia

    Duminică:
    Ora 10.00: Energia – KT Balmazujvarosi
    Ora 14.00: Minaur – Potaisa Turda

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: