spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrimul Centru Regional de Tenis la Târgu-Jiu

    Primul Centru Regional de Tenis la Târgu-Jiu

    Primul Centru Regional de Tenis din ţară ar putea fi înfiinţat la Târgu-Jiu. Dacă va fi realizat, centrul va deservi întreaga regiune a Olteniei. Răzvan Itu, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, a fost prezent la Târgu-Jiu pentru a purta discuţii despre acest proiect sportiv cu autorităţile locale şi judeţene.

    turneu-tenis-caritabil-lions-bastion

    Înfiinţarea unui astfel de centru ar veni în sprijinul tinerilor care doresc să obţină performanţă în tenis, dar ar aduce şi o serie de avantaje municipiului, spune viceprimarul oraşului. „Conducerea judeţului Gorj, atât Consiliu Judeţean, Prefectura, dar şi primarul Florin Cârciumaru încurajează această iniţiativă, această propunere venită din partea Federaţiei Române de Tenis şi aşteptăm în acest moment un draft de parteneriat pentru a discuta în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean ceea ce trebuie să facă fiecare. Un Centru Regional al Federaţiei Române de Tenis înseamnă că aici vor veni antrenori federali, de câteva ori pe an, vor aduce aici cei mai buni jucători din România pentru a se antrena şi odată cu aceştia, vor avea şansa şi tinerii din zonă să vină să lucreze cu antrenorii federali. Este foarte important să găsim soluţii ca Târgu-Jiul să devină vizibil şi în acest segment”, a precizat viceprimarul Adrian Tudor.

    Acesta a mai precizat că reprezentanţii Federaţiei de Tenis au găsit deja infrastructura pentru realizarea unui astfel de proiect, urmând să fie încheiat un parteneriat public-privat. „Federaţia Română de Tenis spune că a găsit la Târgu-Jiu infrastructura necesară terenurilor de tenis şi descoperite şi acoperite care pot susţine acest proiect. Bineînţeles că în momentul în care va funcţiona un Centru Regional la Târgu-Jiu, dacă Guvernul României doreşte să investească în continuare în construirea unor baze sportive, normal că vom avea prioritate noi, deci acesta este unul dintre argumentele pe care îl luăm în calcul. Este vorba de o bază sportivă şi câteva cluburi private. Au şi organizat turnee internaţionale împreună cu Federaţia de Tenis”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: