Primul meci pe noul Stadion! Vezi de unde și cât costă un bilet!

0
65

Clubul Pandurii Târgu Jiu  anunţă că  se pot procura biletele pentru meciul de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Evenimentul va avea loc vineri 25 octombrie, şi va include  un joc demonstrativ de  old boys dintre foste glorii ale echipei Pandurii şi foste glorii ale echipei naţionale, precum şi meciul oficial   dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea  Cluj  din etapa a  14-a a  ligii a doua Casa Pariurilor.

Biletele sunt valabile la toate evenimentele inaugurării, care includ tăierea panglicii inaugurale programată la ora 14:00, meciul de old boys dintre o selecţionată  a foştilor jucători ai echipei Pandurii şi o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale a  României, programat cu începere de la ora 15:00 şi la meciul oficial din Liga a doua susţinut de Pandurii Târgu Jiu în compania formaţiei Universitatea Cluj, programat cu începere  de  la ora 18:00.

Pentru toate buzunarele

Biletele se vor pune în vânzare la casa de bilete a Stadionului Municipal care va fi deschisă zilnic, până vineri dimineaţa. Casa de bilete a stadionului este amplasată în faţa Primăriei Târgu Jiu, în clădirea Stadionului Municipal, sub pasarela de acces în stadion. Pentru acest eveniment se pun în vânzare bilete  la următoarele preţuri: 15 lei la peluze, 25 de lei Tribuna  I –a, 25 de lei Tribuna a II-a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here