spot_img
14 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrincipala preocupare a gorjenilor: găsirea unui golgheter

    Principala preocupare a gorjenilor: găsirea unui golgheter

    În acest moment, în lotul pandurilor sunt trei atacanţi clasici. Trei vârfuri care, dacă ar fi puse să joace în altă parte decât în ofensivă, n-ar da sigur randament. Cei trei nici măcar în ofensivă nu-şi prea sperie adversarii, aceştia reuşind foarte rar să se apropie de gol. Aşa se face că, în acest moment, principala preocupare a oficialilor gorjeni este să găsească un vârf care să dea şi goluri.

    Pandurii se află în subsolul clasamentului cu goluri marcate. Foarte zgârciţi cu golurile, gorjenii vor să schimbe impresia din retur, iar pentru asta Petre Grigoraş şi-ar dori 2-3 jucători de atac. E şi normal atâta timp cât cei trei jucători de profil ca atacanţi nu prea reuşesc să rupă porţile adverse. Jaka Stromajer, Adrian Iordache şi Bogdan Apostu au, în total, 243 de jocuri în Liga 1, însă şi foarte puţine goluri. În total, cei trei au marcat doar de 29 de ori, adică un gol la opt meciuri. Stromajer este cel mai neprolific atacant. Are 73 de meciuri în Liga 1 şi doar şase goluri la activ, aşa că slovenul este departe de acei atacanţi care reuşesc să marcheze o dată la 2-3 jocuri.
    Adrian Iordache şi-a făcut apariţia rar în tricoul pandurilor, iar atunci când a jucat nu a rupt gura târgului. N-a dat nici un gol pentru Pandurii, astfel că a ajuns la 89 de jocuri şi 10 goluri înscrise în Liga 1.
    Bogdan Apostu a reuşit două goluri în prima parte a sezonului, aceste reuşite adăugându-se la alte 11 reuşite până în prezent. Astfel, în 81 de jocuri, Apostu a marcat doar de 13 ori.

    Apostu, dorit la Cluj

    Dacă în vară la Târgu-Jiu a venit o întreagă colonie de jucători de la Internaţional Curtea de Argeş, acum, în iarnă, o parte din această legiune a început să se mute în Ardeal, la Universitatea Cluj. Primul ajuns acolo a fost antrenorul Ionuţ Badea, care apoi i-a chemat pe portarul Marius Popa, apoi pe închizătorul Nasser Menassel şi acum, mai nou, şi pe Bogdan Apostu. Acesta din urmă a fost ofertat, însă deocamdată mutarea nu s-a perfectat. Clujenii au venit cu propunerea unui schimb Apostu-Lemnaru, gorjenii urmând a da un răspuns imediat după Revelion.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: