spot_img
6.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertProblemele pandurilor

    Problemele pandurilor

    Gorjenii se confruntă cu probleme de lot, iar în ultimul timp au fost prinşi la mijloc în războiul Steaua-MapN

    Cei de la Pandurii au ales să plece în primele zile ale perioadei de pauză din Liga 1 într-un stagiu ce are ca scop în principal ţinerea sub observaţie a echipei. S-a schimbat locaţia, nu s-a mai mers la Braşov alegându-se capitala. Acolo, antrenamentele au fost efectuate în Ghencea, unul din terenuri fiind închiriat cu suma de 250 de lei pe oră. Ei bine, tocmai prezenţa pandurilor în Ghencea a stârnit o furtună în care gorjenii au picat la mijloc. „Deci, Pandurii se pot antrena acolo, Steaua nu”, a fost prima din reacţiile virulente. Şi apoi s-a declanşat un adevărat război al declaraţiilor, toate pornind de la faptul că cei care deţin respectiva bază, MApN-ul se află în conflict deschis cu echipa lui Gigi Becali, Steaua pentru nume, palmares, culori, siglă, denumire, absolut totul. Un război care nu e bun deloc şi nu face bine fotbalului. Gorjenii se jură că nu au nicio treabă cu acest duel între MApN şi Steaua. „Nu doar noi am închiriat un teren acolo pentru antrenamente. Au fost şi alte echipe, dar nu s-a spus nimic. Acum, hop, au sărit la noi”, s-au apărat cei de la Pandurii. Aceştia prin vocea lui Narcis Răducan chiar au făcut totul public. „Precizăm că am folosit terenul de antrenament din incinta Complexului Ghencea şi nu terenul de joc, fără a avea nevoie de vestiare, duşuri, refacere sau alte facilităţi pe care le poate oferi o bază sportivă. Şi de această dată s-a procedat la fel ca şi cu alte ocazii, când echipa a avut meci programat în Bucureşti, şi am închiriat doar un teren de antrenament. De fiecare dată se semnează un contract fiind percepută o taxă care este asemănătoare pentru închirierea unui teren oriunde în ţară. Este exact aceiaşi situaţie pe care o întâlnim atunci când ne deplasăm la meciuri în orice alt oraş din ţară şi avem nevoie de teren de pregătire pentru o oră”, a comentat Narcis Răducan.

    sport-01-16

    Măcinaţi de accidentări

    Iar asta nu e totul. Cei de la Pandurii mai au şi alte probleme, de data aceasta interne, ce ţin de echipă. Este vorba de câţiva jucători care sunt accidentaţi sau acuză probleme medicale. „Ceea ce mă îngrijorează e că avem probleme medicale mari. Wellington a ieşit după 20 de minute la jocul amical cu Electroaparataj şi mă îngrijorează situaţia lui. A simţit ceva pe la aductori. Nejucând de atâta timp apar fel de fel de reacţii adverse. Mă sperie pentru că ne trebuie soluţii şi acum trebuie să vedem ce va face, cum se va simţi. Mihai Răduţ simte şi el ceva pe aductor, aşa că l-am nemajat. Droppa are ceva probleme cu genunchiul, sunt probleme ceva mai vechi, aşa că l-am menajat şi pe el. Fillipeto a ieşit accidentat, o să facă nişte investigaţii, dar cred că este vorba de o lovitură. În plus, ştiţi că Nicoară are mâna ruptă”, a comentat Edi Iordănescu. Ei bine, stagiul de pregătire din capitală s-a încheiat cu un meci amical contra unei echipe de Liga a 4-a, Electroaparataj Bucureşti. Scorul final a fost de 9-0, golurile fiind marcate de : Khalouta (2), Momcilovic, Mărgărit (2), Vali Munteanu, Trifu, Pleaşcă şi Şandru.

    Răduţ, anti Steaua, pro Dinamo

    Mihai Răduţ, fotbalistul pe care Edi Iordănescu îl vede la echipa naţională are un trecut stelist. Ei bine, perioada petrecută în Ghencea nu i-a prea priit lui Răduţ, aşa că acesta nu ar mai vrea să revină la echipa patronată de Gigi Becali. „Dacă, să zicem, prin absurd s-ar întâmpla să fiu ofertat, aş refuza pentru că perioada mea acolo a trecut. Am avut un contract cinci ani. Nu s-a materializat cum ar trebui pentru mine, nici pentru cei de acolo şi asta este, mergem mai departe”, a spus Răduţ. În vară, cei de la Dinamo l-au vrut pe Răduţ în echipa lor, iar mijlocaşul pare că a rămas interesat de un astfel de transfer. „S-a discutat şi în vară, nu ştiu ce să zic. Vă daţi seama, aş vrea să ajung la un nivel cât mai înalt. Depinde de ofertă. V-am zis, trebuie să alegi ce e mai bine pentru viitorul tău. Dacă sunt oferte avantajoase pentru tine, nu cred că e bine să refuzi sau să excluzi din start o variantă”, a comentat Mihai Răduţ.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: