spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertProblemele pandurilor: ritmul, omogenitatea și diferența de pregătire

    Problemele pandurilor: ritmul, omogenitatea și diferența de pregătire

    Paul Anton este optimist: „În 2-3 etape vom arată bine”

    „Trebuie să fim conștienți și să realizăm unde suntem în acest moment. Pot spune că nu suntem suficienți de puternici”, spune Edi Iordănescu. Un semnal de alarmă ce trebuie perceput imediat și care are acoperire. Pandurii a demonstrat în cele trei etape că are probleme în exprimare, că nu este acea echipă care să sperie Liga 1, însă nicio altă echipă nu a impresionat în acest debut de sezon. Așa că gorjenii se mulțumesc să obțină puncte chiar dacă nu conving prin exprimarea din teren.

    sport-01-29

    Carențe recunoscute

    Ei bine, în acest moment, Pandurii se confruntă cu aceleași probleme ca la începutul sezonului, echipa nu este omogenă, nu are ritm de joc și ce este mai important jucătorii nu sunt la același nivel din punct de vedere fizic. „În 2-3 etape vom fi la capacitate maximă, 100%”, spune mijlocașul Paul Anton. Același jucător este de părere că echipa are ceva carențe. „Legat de joc încă suferim, nu avem ritm, din păcate suntem câțiva jucători care nu suntem la același nivel din punct de vedere fizic cu ceilalți și asta se vede. Sperăm să ajungem cât mai repede la un nivel bun”, a mai punctat Anton. Căpitanul pandurilor recunoaște că echipa lui suferă la acest capitol fizic. „Deocamdată nu suntem pregătiți, suferim la partea fizică și omogenitate. Au plecat mulți jucători, alții au venit, iar cei care au venit au valoare bună, au arătat asta pe unde au fost. Trebuie să demonstrăm că suntem ca și valoare peste ceea ce am fost anul trecut. E nevoie de timp pentru a demonstra”, a mai comentat Paul Anton.

    „Vom arăta bine”

    Atmosfera în lotul pandurilor este ok, ultimele rezultate dar și evoluția nu i-au speriat pe fotbaliști. „Cu siguranță vom intra în ritm și vom arăta bine. Nu prea suntem mulțumiți, eu unul mă așteptam să avem cel puțin șase puncte după aceste prime trei etape. Dar și condițiile în care s-a jucat ultimul meci a fost inuman, sâmbătă va fi la fel. Cine se adaptează mai rapid va avea câștig de acuză”, a mai declarat Anton.

    Nu duc lipsa unui lider

    Au fost voci care au spus că evoluția și rezultatele echipei nu sunt conforme cu așteptarea și pentru că grupului îi lipsește un lider. Nu de aceeași părere este și căpitanul Anton. „Sunt jucători cu experiență care sunt și lideri. Nu asta e principala problemă. Asta e părerea mea”, susține Anton. Și totuși, un lider ca și Mihai Pintilii este regretat. „Bineînțeles că simțim lipsa lui Mihai Pintilii ca și valoare, avea experiență, ne-a ajutat mult. Dar acum trebuie să suplinim plecarea lui”, a mai declarat Anton.

    „Îmi doresc ca la ora jocului cu Iașiul să fim proaspeți, să fim inteligenți și să completăm lipsa aceasta de formă. Vreau să văd Pandurii în primele 6, în play-off. Ne luptăm pentru o poziție cât mai bună. Sezonul trecut am început cu gânduri mărețe și ne-am bătut la evitarea retrogradării. Luăm etapă cu etapă, să luăm meci cu meci. Aici este un mediu foarte bun și avem o șansă bună să facem performanță”, Paul Anton, mijlocaș Pandurii

    Cu disciplină, seriozitate, concentrare, organizare, implicare și factori de decizie care să asigure stabilitate financiară putem face din nou o echipă puternică. În acest moment avem carențe mari, fluctuații mari la nivel fizic, sunt 10 jucători care nu au făcut pregătirea de vară cu noi, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: