Program aglomerat pentru Pandurii

0
12

Cinci meciuri oficiale, trei în deplasare în decurs de 22 de zile

Pandurii Târgu-Jiu are un program aglomerat de meciuri. După ce gorjenii vor juca sâmbătă cu ASA Târgu Mureş va urma o nouă deplasare în campionat, pe terenul lui Dinamo, meci programat duminica viitoare. Apoi, echipa lui Grigoraş va trebui să meargă şi la Galaţi pentru a evolua în optimile de finală ale Cupei României, meci programat joi, 30 octombrie de la ora 16.00. Elevii lui Grig vor avea timp suficient să se întoarcă de la Galaţi, iar duminică pe data de 2 noiembrie să meargă la vot pentru ca a doua zi, luni, 3 noiembrie să joace pe teren propriu contra Concordiei Chiajna pentru ca după o săptămână să joace din nou în deplasare la Braşov.

Revin pe Digi

Pandurii îşi ştie exact programul meciurilor viitoare, mai exact următoarele cinci jocuri oficiale. Aşa se face că echipa lui Grig se va duela pe două fronturi, campionat şi Cupa României, Liga 1 având o importanţă mai mare decât competiţia KO. Ieri, Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul fazei optimilor de finală ale Cupei României, competiţie unde Pandurii se găseşte pe tabloul echipelor participante. Trupa lui Grig se va deplasa tocmai la Galaţi pentru a juca în optimile de finală ale Cupei României, gorjenii urmând să joace contra Oţelului joi 30 octombrie de la ora 16.00. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 1, aşa că microbiştii gorjeni vor avea posibilitatea de a urmări jocul la tv.

S-au plâns de deplasări

Faptul că trei meciuri din cele cinci se vor disputa în deplasare e o problemă pentru echipa antrenată de Petre Grigoraş. „Drumurile, distanţele lungi ne omoară”, a fost punctual de vedere al antrenorului vizavi de aceste deplasări ce vor fi făcute cu autocarul. Anul acesta, gorjenii au apelat o dată şi la avion pentru a ajunge în timp util la meciul cu Şoimii Pâncota din Cupa României, meci programat la nici 48 de ore de la încheierea altui meci oficial, cel de la Astra Giurgiu.

Programul meciurilor din optimile Cupei României:

Marţi, 28 octombrie:
CS Mioveni – Dinamo, ora 18:00, stadion Nicolae Dobrin (Piteşti) – Sport.ro
CSMS Iaşi – Steaua , ora 20:30 stadion Emil Alexandrescu (Iaşi) – Pro TV

Miercuri, 29 octombrie:
ASA Târgu Mureş – Ceahlăul, ora 16:00, stadion Transil (Târgu Mureş) – Digi Sport
CSU Craiova – FC Viitorul, ora 18:00, stadion Ion Oblemenco (Craiova) – Sport.ro
FC Braşov – Universitatea Cluj, ora 20:30, stadion Tineretului (Braşov) – Digi Sport

Joi, 30 octombrie:
Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu, ora 16:00, stadion Oţelul (Galaţi) – Digi Sport
Rapid CFR Suceava – Petrolul, ora 18:30. Nu s-a stabilit locul de desfăşurare – Digi Sport
Rapid Bucureşti – CFR Cluj, ora 18:30, 20:30, stadion Valentin Stănescu (Bucureşti) – Sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here