spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertProgram dat peste cap la CSM Târgu Jiu. Sportivii dezavantajați!

    Program dat peste cap la CSM Târgu Jiu. Sportivii dezavantajați!

    Noul coronavirus a determinat întreaga societate să ia măsuri de precauție astfel încât să se reducă riscul de transmitere a virusului COVID-19. În acest context, reperezentanții CSM Târgu Jiu au luat decizia de a amâna prezentarea echipei de baschet a clubului gorjean. Condițiile și procedurile impuse de Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Sănătăţii și Federația Română de Baschet, pentru participarea la competițiile oficiale, au dus la această decizie.

    Oficialii CSM Târgu Jiu și-ar fi dorit ca înainte de începerea noului sezon, care debutează cu Cupa României, pe 17 octombrie, să prezinte lotul de jucători cu care echipa gorjeană va aborda noua stagiune. Programul a fost dat peste cap după ce numărul de cazuri a explodat în ultima vreme la nivel național și s-a constat o ușoară creștere a cazurilor și la nivelul județului Gorj. Prezentarea echipei era programată pentru începutul săptămânii viitoare, cu câteva zile înainte de plecarea către Sibiu, acolo unde echipa antrenată de Claudiu Alionescu va debuta în noul sezon competițional. La eveniment urmau să fie prezentate și echipele de copii și juniori ale clubului: grupele de Mini și Baby baschet, echipa de U16 feminin, dar și jucătorii cu dublă legitimare CSS-CSM. „Incertitudinea privind situația răspândirii CORONAVIRUS (Covid-19) ne afectează pe toți, însă sănătatea este cea mai importantă. În perioada următoare vom avea în vedere toate hotărârile luate de autorități, pentru a evalua momentul în care putem prezenta lotul de jucători. Vom evalua momentul respectiv astfel încât să asigurăm jucătorilor, staff-ului și participanților la eveniment condiții de maximă siguranță”, a declarat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț.

    Echipă

    Lotul CSM Târgu Jiu: Alexandru Berca, Camil Berculescu, Alin Borșa, Andrei Gheorghe, Răzvan Bratoloveanu, Stefan Nikolic, Darien McClain, Jack Spurgeon, Rezav Rogava, Kevin Allen, Remus Răceanu, Mihai Bădiță, Răzvan Pavel, Teodor Grama, Tudor Manciu. Staff-ul tehnic este format din Claudiu Alionescu, antrenor principal, Alexandru Gliga, antrenor secund, Daniel Tudorache, preparator fizic și Alin Drondoie, kinetoterapeut. Adrian Roșu, expert sportiv, conducătorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: