spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesProgramare tendenţioasă pentru Pandurii

    Programare tendenţioasă pentru Pandurii

    Gorjenii vor juca două meciuri capitale în mai puţin de 48 de ore

    Cineva acolo sus nu-i iubeşte pe panduri. Când spunem acolo sus ne referim la nivelul fotbalistic, for de conducere. Astfel, pentru a le pune beţe în roate pandurilor în ultimele două etape, cei care se ocupă de programarea meciurilor şi-au bătut joc de gorjeni. Astfel, meciul de la Chiajna se va juca luni seara, iar peste ale două seri, aceeaşi echipă a lui Pustai va trebui să joace o nouă finală pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Între cele două meciuri nu sunt 48 de ore distanţă, însă regulamentul spune că o echipă poate juca două meciuri oficiale de la peste 36 de ore în sus.

    Le-au tras-o cu programarea

    Pandurii are viaţă grea pe final de campionat. Oltenii nu au încă asigurat un loc în primele patru poziţii, existând un scenariu prin care târgujienii pot ajunge la final chiar pe locul 5. totuşi, planurile oltenilor sunt altele, se visează la locul 2, însă obiectivul clar este terminarea campionatului pe poziţia a treia, şi astfel calificarea în cupele europene în procent de 100%. Dar, târgujienii vor avea mult de tras în cele două etape. Astfel, Liga şi televiziunile au făcut jocurile în aşa fel încât programarea pandurilor e cea mai dificilă. Gorjenii vor juca luni seara la Chiajna, iar apoi miercuri seara în ultima etapă acasă cu Astra Giurgiu. Timp de refacere nu există, de pregătire în amănunt a partidei cu Astra nu mai poate fi vorba, aşa că gorjenilor le-a fost dat în cap cu programarea.

    Beţe în roate pentru Europa

    Miza meciului de la Chiajna e mare, iar Pandurii se pare că nu are o influenţă prea mare pe la Ligă. Gorjenii au cea mai proastă programare dintre echipele aflate în luptă pentru Europa. Elevii lui Pustai vor juca luni seara şi apoi miercuri seara, contracandidatele Petrolul, Astra şi Dinamo având programări accesibile.

    Supăraţi pe programare

    Penultima etapă se joacă aşa cum se joacă, iar ultima etapă e cert că se va juca miercuri de la ora 18.00. Practic toate meciurile se vor juca de la aceeaşi oră, iar asta nu e deloc bine pentru olteni care au o perioadă scurtă de refecare după jocul de la Chiajna. Jucătorii din lotul pandurilor sunt supăraţi pe programaea meciului de la Chiajna. „Păcat că nu am rezolvat noi meciul cu Braşovul şi puteau să pună meciurile marţi şi miercuri. Dacă noi am fi câştigat cu Braşovul aveam locul 2 aproape sigur. Programul ne dezavantajează puţin. Vedem. Trebuie să fim ok la ora meciului şi să câştigăm la Astra. Trebuie neapărat să batem la Chiajna”, a comentat Cosmin Băcilă.

    „E inadmisibilă decizia Ligii, spun încă o dată că televiziunile nu au nicio legătură. Au mai fost schimbări de program în trecut, ar fi bine ca Liga să se răzgândească, să lăsăm jocurile de culise şi să jucăm fotbal! Vreau să fim trataţi la fel şi noi şi Astra. Dacă jucau şi ei luni, atunci da, dacă nu, atunci nici noi să nu fim nevoiţi să jucăm luni”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: