spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPromovări suspecte la Pandurii !

    Promovări suspecte la Pandurii !

    Fiul sindicalistului Marin Golea lasă ghetele de fotbal pentru munca de birou

    Ovidiu Golea a fost fotbalist, jurist şi mai nou are şanse să fie funcţionar la echipa de fotbal Pandurii. Eugen Pârvulescu vrea să-l ia în echipa sa de conducere, deşi Ovidiu Golea nu are cine ştie ce calificare în domeniul administrativ. O mutare ce ridică semne de întrebare, şi asta pentru că vrând nevrând se nasc discuţii cu privire la numirea lui Golea junior într-o funcţie administrativă la echipa de prim eşalon. Ovidiu Golea s-a făcut cunoscut drept fiul sindicalistului Marin Golea, omul de încredere al lui Marin Condescu. Dar, Pârvulescu îşi asumă responsabilitatea alegerii, decizia finală va fi luată abia după ce membrii AGA îşi vor da verdictul.

    Promovare cusută cu aţă albă

    Marin Condescu a avut şi pare să aibă în continuare oameni în cadrul echipei Pandurii. Astfel, în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), Condescu l-a numit pe Marin Golea ca şi reprezentant al USMO. În plus, fiul lui Marin Golea, Ovidiu Golea, fost jucător de fotbal pe la Pandurii 2 pare să prindă şi el un post călduţ la Pandurii. Cel care a văzut în Golea junior o capacitate a fost Eugen Pârvulescu. „În aceste zile lucrăm la organigramă. În scurt timp o afişăm şi pe site-ul clubului. Mici mutări suferă organigrama. Vă anunţăm la momentul respectiv. Trebuie să prezint noua organigramă acţionarilor, membrilor AGA şi Consiliului de Administraţie”, a comentat Eugen Pârvulescu. Întrebat de Golea junior, preşedintele gorjenilor a încercat să explice motivul pentru care l-a ales pe cel care a făcut figuraţie în fotbal la Pandurii 2. „Ovidiu Golea este un băiat care are o pregătire foarte bună, a terminat informatica la Bucureşti, stăpâneşte două-trei limbi străine. Cred că ne va ajuta în administraţia clubului, încercăm să-i găsim o funcţie. Cu Ovidiu Golea nu sunt probleme şi ne va ajuta. Eu am mână liberă din partea acţionarilor să-mi fac echipa”, a comentat Pârvulescu.

    Parte dintr-un troc?

    Astfel, membrii AGA vor trebui să ia decizia finală în privinţa lui Golea junior. Sunt voci care susţin că soarta lui Ovidiu Golea depinde foarte mult de ceea ce va face tatăl său, dacă Marin Golea îl va părăsi şi el pe Marin Condescu şi se va alătura noului sindicat condus de Ion Ruşeţ, atunci Golea cel mic îşi va câştiga dreptul de a munci la Pandurii. În caz contrat, dacă Golea senior va continua să joace pentru Marin Condescu, atunci sunt şanse mici ca fiul să facă parte din organigrama echipei Pandurii! În condiţiile în care lupta între sindicate se ascute pe zi ce trece, este clar că soarta lui Golea junior va fi decisă cu bună ştiinţă de oamenii care dau banii la Pandurii. În plus, se ştie că Marin Golea nu este simpatizat de o bună parte din acţionari, aşa că fostul fotbalist – jurist ar putea să nu se găsească în organigrama echipei gorjene.

    Colegii se antrenează separat

    În timp ce Golea junior să pregăteşte să-şi găsească locul pe la Pandurii, colegii de echipă la care s-a renunţat se antrenează separat. „O să le punem la dispoziţie jucătorilor un antrenor dar şi un cadru medical, aşa cum cere regulamentul. Se vor antrena doar separat, la echipa a doua vor juca doar jucători tineri şi foarte tineri”, a comentat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: