spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu va boxa a în fața a 10.000 de...

    Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu va boxa a în fața a 10.000 de spectatori

    Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu va boxa din nou în Germania pe 23 martie. Sportivul din Târgu Jiu este neînvins la categoria supergrea. Gabroveanu are 12 victorii din tot atâtea partide, 11 terminate înainte de gondul final. „Am fost invitat de către un manager grec să boxez într-o gală pe 23 martie. O să fie o nebunie totală. Deja, sunt foarte multe cereri de bilete. O să boxez opt reprize, pentru că la scurt timp o să particip la un alt meci și va fi mai greu cu pregătirea. la care o să boxez 12 reprize. Ne pregătim foarte bine. Săptămâna viitoare o să merg în cantonament la Rânca și, după ce o să-mi susțin examenele la facultate, o să plec în Germania“, a precizat Gabroveanu la emisiunea „Sportul Gorjean”, de la Accent TV.

    Gală cu 10.000 de spectatori

    Gabroveanu se va lupta în acest an într-o gală care va fi urmărită de 10.000 de spectatori, transmisă în direct de teleziunile din Germania, dar și din alte țări: „O să fie gală foarte mare. O să fie în jur de 10.000 de spectactori într-o sală foarte frumoasă. Sper să învingem și acest adversar și apoi să luptăm și în Statele Unite ale Americii“.

    Alin Petre va boxa din nou în Germania pe 23 martie. Sportivul din Târgu Jiu este neînvins la categoria supergrea. Gabroveanu are 12 victorii din tot atâtea partide, 11 terminate înainte de gongul final. „Am fost invitat de către un manager grec să boxez într-o gală pe 23 martie. O să fie o nebunie totală. Deja, sunt foarte multe cereri de bilete. O să boxez opt reprize, pentru că la scurt timp o să particip la un alt meci și va fi mai greu cu pregătirea. la care o să boxez 12 reprize. Ne pregătim foarte bine. Săptămâna viitoare o să merg în cantonament la Rânca și, după ce o să-mi susțin examenele la facultate, o să plec în Germania“, a precizat Gabroveanu la emisiunea „Sportul Gorjean”, de la Accent TV.

    Gală cu 10.000 de spectatori

    Gabroveanu se va lupta în acest an într-o gală care va fi urmărită de 10.000 de spectatori, transmisă în direct de televiziunile din Germania, dar și din alte țări: „O să fie gală foarte mare. O să fie în jur de 10.000 de spectatori într-o sală foarte frumoasă. Sper să învingem și acest adversar și apoi să luptăm și în Statele Unite ale Americii“.

    Te-ar mai putea interesa

    6 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: