Acasa / Headlines / Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu va boxa a în fața a 10.000 de spectatori

Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu va boxa a în fața a 10.000 de spectatori

Pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu va boxa din nou în Germania pe 23 martie. Sportivul din Târgu Jiu este neînvins la categoria supergrea. Gabroveanu are 12 victorii din tot atâtea partide, 11 terminate înainte de gondul final. „Am fost invitat de către un manager grec să boxez într-o gală pe 23 martie. O să fie o nebunie totală. Deja, sunt foarte multe cereri de bilete. O să boxez opt reprize, pentru că la scurt timp o să particip la un alt meci și va fi mai greu cu pregătirea. la care o să boxez 12 reprize. Ne pregătim foarte bine. Săptămâna viitoare o să merg în cantonament la Rânca și, după ce o să-mi susțin examenele la facultate, o să plec în Germania“, a precizat Gabroveanu la emisiunea „Sportul Gorjean”, de la Accent TV.

Gală cu 10.000 de spectatori

Gabroveanu se va lupta în acest an într-o gală care va fi urmărită de 10.000 de spectatori, transmisă în direct de teleziunile din Germania, dar și din alte țări: „O să fie gală foarte mare. O să fie în jur de 10.000 de spectactori într-o sală foarte frumoasă. Sper să învingem și acest adversar și apoi să luptăm și în Statele Unite ale Americii“.

Alin Petre va boxa din nou în Germania pe 23 martie. Sportivul din Târgu Jiu este neînvins la categoria supergrea. Gabroveanu are 12 victorii din tot atâtea partide, 11 terminate înainte de gongul final. „Am fost invitat de către un manager grec să boxez într-o gală pe 23 martie. O să fie o nebunie totală. Deja, sunt foarte multe cereri de bilete. O să boxez opt reprize, pentru că la scurt timp o să particip la un alt meci și va fi mai greu cu pregătirea. la care o să boxez 12 reprize. Ne pregătim foarte bine. Săptămâna viitoare o să merg în cantonament la Rânca și, după ce o să-mi susțin examenele la facultate, o să plec în Germania“, a precizat Gabroveanu la emisiunea „Sportul Gorjean”, de la Accent TV.

Gală cu 10.000 de spectatori

Gabroveanu se va lupta în acest an într-o gală care va fi urmărită de 10.000 de spectatori, transmisă în direct de televiziunile din Germania, dar și din alte țări: „O să fie gală foarte mare. O să fie în jur de 10.000 de spectatori într-o sală foarte frumoasă. Sper să învingem și acest adversar și apoi să luptăm și în Statele Unite ale Americii“.

6 comentarii

 1. Ianis cristian

  Alex gabroveanu este un luptător si un boxer care plătește meciurile si ligile unde boxeaza a incercat toate sporturile posibile,lupte,k1,mma,si acum box As vrea sa ne povestească acest boxer de performanță cum este cu fotbalul ca a trecut si pe acolo dece nu face un meci cu gananau petrișor sau cu alți boxeri ai orașului dece nu a boxat la cupa româniei cand a fost rugat de maestrul doru neamțu….Si va rog nu mai dati la știri si ziare toti sportivi de week.end

 2. Gigi ștefănescu

  A încercat să îl copia pe tata marian din bariera târgu jiu asa zice si canta un alt țăran care nu stie de capul lui tarzy

 3. Gigi eu va inteleg supărarea ca la voi acolo la sadu nu sa mai auzit nimic dar nu trebuie sa fiti supărați si ofticat pe performanțele acestui sportiv voi sunteti stersi de mult depe harta cu sportul si cu baiatia ..power dinastia gabroveanu

 4. Gigi Stefanescu

  bai bulangiilor lăsati.le cu numele voastre.daca nu.l haliti pe gabroveanu. este prietenul meu mu…lor de 20 de ani.Alexandru nu am scris noi frate comentariile astea au scris bulangii in numele nostru.

 5. Ce ghiolban, sportivu lu peste afumat. Zero muschi pe el cu tite ca muierile, ti-l bate Nacu Banculea cu o mana la spate. Povesti de seara cu gala de 10000 de spectatori, in capu lui. Ha ha!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*