spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPunct important obținut de Viitorul Pandurii pe terenul formației FC Buzău

    Punct important obținut de Viitorul Pandurii pe terenul formației FC Buzău

    Viitorul Pandurii Târgu Jiu a reușit să obțină un punct pe terenul echipei FC Buzău, în Liga a II-a.

    Gabriel Dodoi a marcat în minutul 3 pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu apoi gazdele au egalat dintr-un penalty executat de Cristian Ciobanu.

    Antrenorul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu a spus că formația sa merita să câștige: „A fost un joc cu ritm între două echipe foarte bune. Am întâlnit o echipă aflată în formă, care a avut opt victorii consecutive, ceea ce spune multe despre această echipă. Azi cred că trebuia să câștigăm noi cele trei puncte. În repriza a doua a m avut trei-patru ocazii foarte clare, dar nu am reușit să marcăm. Sunt mulțumit de atitudinea echipei și sper să câștigăm“.

    Victorie pentru Pandurii Târgu Jiu

    Pandurii Târgu Jiu s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 în fața formației Armata Aurul Brad și ocupă locul secund în clasamentul seriei a 7-a din Liga a III-a, după CSM Reșița. Echipa gorjeană a avut o serie de jucători de bază indisponibili pentru acest meci. Pandurii a dominat, dar a ratat mai multe ocazii de a marca.

    După pauză, Bebeto care fusese introdus în teren de puțin timp a găsit drumul spre gol. Scorul final a fost stabilit de Robert Petre, în minutul 79, printr-un șut frumos din interiorul careului.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: