Punct important obținut de Viitorul Pandurii pe terenul formației FC Buzău

0
89

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a reușit să obțină un punct pe terenul echipei FC Buzău, în Liga a II-a.

Gabriel Dodoi a marcat în minutul 3 pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu apoi gazdele au egalat dintr-un penalty executat de Cristian Ciobanu.

Antrenorul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu a spus că formația sa merita să câștige: „A fost un joc cu ritm între două echipe foarte bune. Am întâlnit o echipă aflată în formă, care a avut opt victorii consecutive, ceea ce spune multe despre această echipă. Azi cred că trebuia să câștigăm noi cele trei puncte. În repriza a doua a m avut trei-patru ocazii foarte clare, dar nu am reușit să marcăm. Sunt mulțumit de atitudinea echipei și sper să câștigăm“.

Victorie pentru Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 în fața formației Armata Aurul Brad și ocupă locul secund în clasamentul seriei a 7-a din Liga a III-a, după CSM Reșița. Echipa gorjeană a avut o serie de jucători de bază indisponibili pentru acest meci. Pandurii a dominat, dar a ratat mai multe ocazii de a marca.

După pauză, Bebeto care fusese introdus în teren de puțin timp a găsit drumul spre gol. Scorul final a fost stabilit de Robert Petre, în minutul 79, printr-un șut frumos din interiorul careului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here